free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: farmer leggings

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, farmer, leggings 1 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal farmer leggingst kerestünk.

Az idei őszi szezon egyik újdonságaként hazánkba is megérkezett a farmer leggins vagy "szakszóval" jeggings. A lehetséges viselési módokkal nemrégiben már foglalkoztunk, ezen a héten pedig felmértük, hogy milyen a felhozatal a budapesti boltokban ebből a ruhadarabból. Amit általánosságban elmondhatunk, az az, hogy aki jelenleg jeggingst szeretne venni, annak a fast fashion márkák üzleteiben érdemes leginkább próbálkoznia. Nem mindegy ugyanakkor melyikben, ugyanis jócskán vannak minőségi különbségek a fellelhető modellek között. A következőkben olyan darabokat mutatunk, amelyek megütik a hordhatóság mércéjét.

A jeggingsek legkényelmesebb típusa kétségkívül a cipzáraktól, övtartóktól és zsebektől mentes változata, amely lényegében kizárólag anyagában tér el pamutból készült társaitól. Sajnálatos módon azonban éppen ezt a fajtát lehet legkevésbé kapni. Gyakorlatilag egyedül a H&M-ben találtunk megfelelő vastagságú és rugalmasságú sima jeggingst. A modellnek nagy erénye még, hogy a derékgumírozása is kényelmes. Viszont a képen látható halványkéken kívül csak világosszürkében kapható, sötét színekben egyáltalán nem.
Ára: 5990 forintEzen a Bershkában kapható modellen minden - értsd zsebek, cipzár, övtartók - megtalálható, ami egy normál nadrágon, az anyaga viszont nagyon vékony és nagyon rugalmas. Abszolút passzentosan simul a testre, sehol sem áll el és - amennyiben megtaláltuk belőle a megfelelő méretet - nem is húzódik vagy vág be kellemetlenül a kritikus részeken. Azok számára a legideálisabb választás, akik valamilyen okból még a skinny-t sem találták elég szűknek. Csípőfazonú és az anyaga szinte egyáltalán nem melegít, ezért aki hűvösebb időben is szeretné hordani, az mindenképp vegyen alá vastagabb harisnyát.
Ára: 6995 forint

A Zarában kapható jeggings ránézésre szintén egy "normál" nadrághoz hasonlít. Az előzőnél valamivel masszívabb, merevebb anyagból készül, és meglehetősen szűkre szabták, emiatt inkább a vékonyabb combokkal és vádlival rendelkezőknek lesz kényelmes. Mivel annyira nem vastag ez sem, hogy önmagában melegítsen, ezért az aláöltözést nem lehet megúszni, viszont érdemes odafigyelni már a vásárlásnál is arra, hogy a nadrágot egy olyan harisnyára próbáljuk fel, amilyennel majd hordani szeretnénk, hiszen lehet, hogy azzal együtt inkább egy számmal nagyobbat kell majd választani belőle. A képen a legvilágosabb színben láthatjátok, de ugyanez kapható kékben és feketében is.
Ára: 6995 forintA hagyományos skinny farmerekhez leginkább a Mangóban kapható jeggings áll közel, mind a kinézetét, mind pedig az anyagát tekintve. Rugalmas, de strapabíró - vagy legalábbis jó eséllyel annak tűnő - anyagból van, és alapból valamivel kevésbé szűk szabású, mint általában a jeggingsek, ami azt jelenti, hogy egészséges, nőies testalkattal is rendesen bele lehet férni. A képen látható lilán kívül kékben, szürkében és feketében is árulják.

Utolsó mai választottunk - amely szintén a Mangóból való - átmenet a jeggings és a skinny jeans között. Az eleje és a hátulja ugyanis vastagabb, kevéssé rugalmas vászonból van, de oldalt, hosszanti irányban egy gumis anyagú sáv fut rajta végig, ami viszont jeggings jellegűvé teszi. Ez a modell az előzőeknél valamivel elegánsabb és melegebb viselet.
Árak:
Sima: 8995 forint
Gumis: 12 995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés