free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A hivalkodó ruhák ódivatúak

Borsa         Címkék: divat, hivalkodó, otthon, ruha, versace 2 hozzászólás

Donatella Versace szerint a mai nők már nem akarják mindenüket közszemlére tenni. Épp ezért a Versace divatház is kevésbé hivalkodó stílusra váltott.

Donatella Versace szerint a hivalkodó cuccok kimentek a divatból. Bár a Versace divatház termékeit évtizedeken át a feltűnő, extravagáns stílus jellemezte, a tervezőnő jó ideje azon munkálkodik, hogy egy letisztultabb, egyszerűbb, kevésbé szexi irányvonalat valósítson meg. "A szemléletem megváltozott. A kérkedő kinézet ma már ódivatúnak számít" - magyarázta egy brit stílusmagazinnak adott interjújában, és hozzátette, hogy szerinte a mai nők már nem akarják feltétlenül mindenüket közszemlére tenni.

http://s55.radikal.ru

Donatella szemléletváltása megmutatkozik milánói luxuslakásának kialakításán is. A tervezőnő otthonát megnyugtató, világos színek - narancssárga, rózsaszín és türkiz -, finom anyagok uralják. Legszívesebben ide vonul vissza a nyilvánosság elől. "A divatbemutatók nyilvánosak, az életem a nyilvánosság előtt zajlik. Itt azonban magamra zárom az ajtót, és senki nem jöhet be. Ez az én kincses ládám. Olyan gazdag színeket akartam, amelyek jóformán elrejtenek engem. A nap végén csak mélyen bele akarok süppedni a kanapéba, és elfelejteni mindent, ami a nap folyamán ért engem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés