free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így dobd fel a pamutruhád brossokkal

Borsa         Címkék: bross, divat, ékszer, ruha, trend 3 hozzászólás

Idén a brossok megint divatba jöttek, de nem megszokott helyükön használjuk őket. Most az alkalmi megjelenéshez mutatunk négy variációt egyetlen ruhára.

Mindenki törte már azon a fejét, hogy kedvenc alkalmi ruháját hogyan lehetne kicsit megújítani, feldobni. Nem kell elvinnünk átalakíttatni vagy újat vásárolnunk, elég ha néhány brosst veszünk hozzá, amelyek teljesen megváltoztatják régi ruhánk képét. Az általunk választott barna színű, egyszerű ruha tökéletes alap a kísérletezéshez, nem kell mást tennünk, mint beszerezni két egyforma, csillogó brosst. Ezekhez a kreációkhoz semmiképpen ne használjunk nyakláncot, mert ezáltal a brossok elvesztenék hatásukat.Elsőként középen, a dekoltázsnál kicsit beráncolva tűztük meg a ruhát a brossal, ezzel egy egyszerű, mégis látványos darabot kaptunk. A hagyományosabb stílusú, visszafogottabb lányok is nyugodtan kipróbálhatják ezt a megoldást, biztos, hogy ők is hamar megkedvelik a brossok világát. Nagyobb mellűeknél gyönyörűen kiemeli a domborulatokat, mégsem hivalkodó a ruha visszafogottsága miatt.  Hasonló stílusú, egyszerű, de nagyszerű a vállon két oldalra tűzött bross – ezért kellett két egyforma. A klasszikus görög formavilágot idézi fel ez a fazon, amely szimpla, mégis látványos megoldás, és igazán nőiessé teszi megjelenésünket. A széles vállúak inkább ne ezt a megoldást válasszák, ugyanis még jobban kihangsúlyozzák a brossok gyengeségüket. Ehhez a megtűzéshez tökéletesen illik egy konty, vagy valamilyen feltűzött frizuraköltemény, hogy a brossok megfelelően érvényesülhessenek.

Ruha: Suffle, Mono Fashion
Bross: Bijou BrigitteA klasszikusokkal szembe megy az új trendeknek megfelelően, a mell alatt tűzött fazon. Az újító szellemiségűek nyugodtan próbálják ki, igazán egyedi és friss megjelenést érhetünk el vele. A két helyen összefogott ruhánál figyelni kell arra, hogy a ráncokat szépen, szimmetrikusan alakítsuk ki, különben az összkép nem lesz olyan hatásos. A kis pocakkal rendelkezőknek nem ezt a fazont ajánljuk, ugyanis egyből a hasra vonzza a tekinteteket.Az utolsó lehetőség szintén az új divathullámnak megfelelő, különleges, a háton tűzött ruha. Bővebb szabású daraboknál szépen ráncolhatjuk az anyagot, ezáltal egy kis plusz díszítést vihetünk öltözékünkbe. Igazán egyszerű, mégis nagyon rafinált ez a megoldás, szemből semmi különleges nem látható, és ekkor jön a hátra tűzött szikrázó bross, amely egyszeriben feldobja ruhánkat. Ennél a megoldásnál, mivel hátul található a csillogó bross, nyugodtan viselhetünk ékszereket, de itt sem ajánlatosak a nagyobb, feltűnő nyakláncok és karkötők.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés