free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lily Cole a visszavonulását tervezi

Borsa         Címkék: film, lilycole, modell, munka, visszavonulás 0 hozzászólás

Lily Cole nem szeretne még negyven évesen is modellkedni. Művészettörténetet tanul az egyetemen, és közben filmszínésznőnek készül.

Lily Cole egyáltalán nem biztos abban, hogy még hosszútávon szeretné folytatni a modellkedést. A 21 éves brit szupermodell, aki nem mellesleg a neves Cambridge-i Egyetem művészettörténet szakos hallgatója, tanulmányai befejezéséig - azaz még két évig - szándékozik biztosan folytatni a modellkedést, utána azonban inkább valami másba kezdene. "A művészetet szeretem a legjobban az életben. A mamám is művész és nagyon kreatív. Biztos vagyok abban, hogy neki köszönhetően szeretek ilyen dolgokat csinálni. Még mindig festek és zongorázom is, alkalmanként."

Cole azonban nem a zeneművészet vagy a festészet területén képzeli el a modellkedés utáni pályáját, sőt nem is művészettörténészként szeretne dolgozni, hanem filmszínésznőként. Eddig is több videoklipben, illetve mozifilmben szerepelt már, legutóbb a The Imaginarium of Doctor Parnassus című alkotásban. Lily azonban tisztában van vele, hogy az eddig elért sikerei nem feltétlenül jelentenek biztosítékot a jövőbeli karrierjére nézve, ezért komolyan fejlesztenie kell színészi képességeit.

www.aceshowbiz.com

"Még sokat kell tanulnom, és remélem, hogy mindig így fogom gondolni, hogy egyre jobb és jobb legyek" - nyilatkozta Cole a brit Grazia magazinban. "A modellkedés segít, hiszen kényelmesen érzem magam a kamerák előtt. Azonban modellként érzelmileg és intellektuálisan lekapcsolnak. Amikor színészkedsz, többet kell hozzátenned a karakterhez" - vázolta a modellkedés és a színészkedés közötti lényeges különbségeket a modell.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés