free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Marc Jacobs nem bánja, ha másolják a terveit

Borsa         Címkék: divat, marcjacobs, másolat, műsor, tervező 0 hozzászólás

Marc Jacobs nem akarja forradalmasítani a divatot. Inkább azt szereti, ha az emberek hordják, amit tervezett. Vagy annak a másolatait.

Marc Jacobs amerikai divattervező szereti látni, amikor az emberek az általa tervezett cuccokat hordják, sőt még azt is, amikor ezeknek a holmiknak a másolatait. "Ez a legnagyobb bók. Ráadásul amikor látok egy másolatot, amit olyasmi ihletett, amit én alkottam, számomra az is jutalom. Mert ezért csinálom, amit csinálok. Soha nem vágytam arra, hogy forradalmasítsam a divatot és a ruháim múzeumokba kerüljenek. Olyan ruhákat akarok létre hozni, melyeknek van egy bizonyos stílusuk, és látni akarom, hogy hordják őket, hogy az emberek élvezik azt, amit csináltam." A tervező elárulta azt is, hogy honnan merít inspirációkat kreációihoz: "Másoktól, saját magamtól, az emberektől, akiket az utcán látok. Néha egy filmből, amit előző este láttam, és néha onnan, hogy egy hideg napon vágyom egy nagy, puha pulóverre."

thehollywoodhotspot.com

Jacobs és párja, Lorenzo Martone hamarosan egy valóságshowban is szerepelnek majd, amelyet egy amerikai, meleg tévécsatorna vetít. A "Kept" című műsor Manhattanben élő meleg párok mindennapi életét követi nyomon. A tervezőnek egyébként a szerepléssel egy álma válik valóra, hiszen korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretne egy valóságshowt, ugyanis bár szégyentelenül egoistának, de kellően szórakoztatónak tartja magát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés