free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Claudia Schiffer abbahagyja

Borsa         Címkék: claudiaschiffer, divat, modell, munka, plasztika 2 hozzászólás

A kifutókról visszavonul, ám a modellszakmát egyelőre nem hagyja el Claudia Schiffer. Plasztikáztatni pedig nem szeretne, inkább elfogadja az öregedést.

Claudia Schiffer felhagy a kifutói modellkedéssel. A szupermodell, aki 39 életévéből közelítőleg húszat a divatvilág élvonalában töltött, azt állítja, egyáltalán nem fog neki hiányozni, hogy a kifutón vonulgasson, igaz, attól, hogy nem rajta nézegetik a ruhákat, azért nem áll szándékában távol maradni a divatbemutatóktól. "Ülhetek oldalt, nézegethetem a szetteket, és minden részletet megfigyelhetek, ami illik hozzám. Ez nagyon élvezetes. Szeretem ezt  nézőpontot" - mondta. Schiffer ugyanakkor a modellkedés többi területéről egyelőre nem szándékozik visszavonulni, így ha felkérik, akkor továbbra is láthatjuk majd például magazinokban, reklámkampányokban.

www.oeirasparque.com

A szupermodell azt állítja, hogy soha nem esett át szépészeti műtéten, és a jövőben sem szeretne ilyet végeztetni magán. "Soha nem végeztetnék plasztikai műtétet, mert aggódnék a hosszú távú hatásai miatt. Az öregedés az élet része, és azt gondolom, hogy mindenkinek el kell fogadnia, hogy a külseje változik."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés