free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Top 5 táskaékszer

Borsa         Címkék: divat, ékszer, lista, táska, trend 6 hozzászólás

Egyre több nő visel táskáján táskaékszert, amellyel kitűnnek a tömegből, ezért megnéztük, hogy milyen a kínálat az üzletekben.

Ma, a tömeggyártás korában mindenki arra vágyik, hogy egy kicsit egyedibb legyen, kiemelkedjen a sok egyforma, unalmas ember közül. Ennek egyik lehetséges eszköze az egyre divatosabb táskaékszer, hiszen, még ha tucattáskánk is van ugyanolyan ékszer biztos nem lóg rajta. Az, hogy ez mennyire szükséges a hétköznapokban, mindenki döntse el saját maga, egy biztos: néha egy szép, jó minőségű táska már önmagában is elegendő dísze lehet megjelenésünknek. Lássuk az 5 általunk legjobbnak ítélt táskaékszert!


Ez a bronzosan csillogó barna bőrtáska egy igazán gyönyörű darab, táskaékszer nélkül is ragyogóan feldobja öltözékünket, de aki mégis mellette dönt, annak ezt a bőr színével megegyező ékszert javasoljuk. Érdemes abban az üzletben körülnézni, ahol a táskánkat vesszünk, hiszen ennél a darabnál is megnehezíti a hozzátársítást az érdekes, csillogó szín. Elsősorban komolyabb nőknek ajánljuk ezt a táskát, de természetesen az ékszer is befolyásolja az összhatást.
táska: Furla, ékszer: FurlaA fekete kis kézitáskák a legmegfelelőbb alapanyagok a táskaékszerekhez, hiszen minden szín passzol hozzá, egyedül a fémes részekre kell ügyelni, hogy összhangban legyenek. Ez az ékszer fiatal lányokhoz illik leginkább, tökéletes választás lehet ajándékba, hiszen idén nagyon menőek a pillangós minták. Kézitáskáknál figyeljünk arra, hogy az ékszer ne legyen túlságosan nagy, mert furcsán mutat a kicsi táskán egy hatalmas dísz.
táska: Furla; ékszer: Bijou Brigitte
Szintén itt a divatos pillangó motívum, ezen a sötétkék bőrtáskán remekül mutat az élénk pink bőrszíj. Ha valaki nem akar feltűnő díszt választani, ez a visszafogott darab tökéletes megoldás, mert mérete kicsi, elveszik a nagy táskán, de a két szín feltűnő kontrasztja miatt mégis érvényesülni tud. Ez a pillangós táskaékszer akár mobilfüggőként is funkcionálhat, hiszen hasonló akasztója van, mint a telefondíszeknek, akár cserélgetni is lehet.
táska: Furla, ékszer: Furla
Vérbeli nőknek ajánljuk a következő darabot, hiszen már önmagában a táskából is csak úgy sugárzik a nőiesség. A piros kis bőrtáskához remekül passzol a több medálból álló kis kulcstartó. Igen, kulcstartó, hiszen egy-egy szebb darab remekül mutat táskánkon, nem kell feltétlenül a karabineres záródást választani, bár tény, hogy sokkal egyszerűbb a feltevés, tehát aki sokszor cserél táskát, az inkább ne a kulcskarikás megoldást válassza.
táska: Espirit; kulcstartó: Király BizsuVálasztottunk egyet az idén nagyon divatos hüllőmintás táskák közül is, amihez egy szintén hüllőmintás függőt társítottunk. A világosbarna háttérből remekül kiugrik a bordó színű kacsa alakú kulcstartó, így mindegy, hogy mekkora a táska mérete, biztos, hogy mindenki észreveszi majd. A kulcstartó kicsit enyhíti a táska komolyságát, ezért minden korosztálynak kitűnő választás lehet.
táska: Furla, ékszer: Furla
Nézegess szép táskaékszereket!

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés