free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tyra Banks boldog meztelenül

Borsa         Címkék: diéta, modell, tévé, túlsúly, tyrabanks 0 hozzászólás

Tyra Banks azt állítja, hogy nem befolyásolja a testéhez való viszonyát az sem, ha súlyfelesleg van rajta. Ám azért mégiscsak lefogyott.

Tyra Banks mindig nagyszerűen érzi magát, ha meztelenül van. A modellből lett médiaszemélyiség, akit az elmúlt években látványos súlygyarapodása miatt rengeteget kritizáltak, azt állítja, hogy a testéhez való viszonyát nem befolyásolja a testsúlya. Banks, miután felhagyott a főállású modellkedéssel és inkább tévéműsorára koncentrált, több mint tíz kilót szedett fel. "Miután azt mondtam a világnak: csókoljátok meg a kövér hátsómat, azt követően két évig ugyanakkora maradtam. A súlyomat fagyival valamint öntettel, pirítóssal és szalonnacsíkokkal megpakolt salátákkal tartottam meg" - magyarázta a Larry King Show-ban adott interjújában. Állítása szerint azért nem diétázott, mert nem zavarta a súlyfelesleg, és még úgy is milliókat keresett. Viszont fájdalmat okoztak neki azok a dolgok, melyeket az emberek a plusz kilói miatt mondtak rá.

http://wallpapers.oneindia.in

Újabban azonban ismét sokkal karcsúbb, és bevallotta, hogy így azért mégiscsak sokkal boldogabbnak érzi magát. "Kényelmesebben érzem magam amikor könnyebb vagyok. Jobban alszom, kevesebbet horkolok, kitartóbban edzek, és a karjaim is jobban néznek ki." Hozzátette ugyanakkor azt a már-már közhelyes mondatot, hogy fontosnak tartja, hogy a nők jól érezzék magukat a bőrükben, bármekkora legyen is a súlyuk. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés