free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, kabát, utcánláttuk 25 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A hajba biggyesztett kismasni, a jókora barna sál vagy a csizma külleme is kiválthatja a klasszikus vagy épp hagyományos ízlésű nézelődő rosszallását, de nekünk hiteles ez a sokféleség és bátorság, eredeti ízlésre vall. A kabát és a puffos téli lábbeli is épp annyira bohém és feltűnő, hogy nem kísérti a bohócimidzset, és számunkra kifejezetten üdítő volt az összhatás a "fekete hosszú kabát plusz farmer" dömping mellett, ami meghatározza az utcaképet.Zöld, rózsaszín, lila, barna és kék… Akárhonnan nézzük is, ez jóval több a kelleténél. Igaz ugyan, hogy a fazonokkal sem vagyunk maradéktalanul elégedettek, de a tarkabarka színvilág itt a főbűnös – ami akár örvendetes is lehetne az unalmas szürkék és feketék mellett, de csak valamiféle aránytartás és harmóniára törekvés mellett. A hosszú kabát bugyirózsaszínjét még ettől függetlenül is fájlaljuk, viszont ha csak lejjebb szemlélődünk, a farmer-csizma páros gyakorlatilag tökéletes.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés