free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Marge Simpson a Playboy új címlaplánya

Borsa         Címkék: címlaplány, magazin, margesimpson, playboy, rajzfilm 3 hozzászólás

A Playboy címlapján többségében valószínűtlenre retusált csajok szerepelnek. Most végre lesz egy olyan címlaplányuk, akit előtte le sem kell fényképezni.

Míg hazánkban Liptai Claudia nyuszismagazin-kompatibilissé avanzsált bájaiban gyönyörködhetnek az arra affinitást érzők, addig a Playboy amerikai kiadásának szerkesztői ebben a hónapban nem bíbelődtek azzal, hogy egy hús-vér nő fotójából photoshoppoljanak a címlapra egy valószínűtlen paraméterekkel rendelkező viaszcicababát. Inkább egy olyan csajt választottak címlaplánynak, akit eleve csak rajzolni kell. Lévén, hogy rajzfilmfigura. Ráadásul még csak nem a dögösebbek közül való, ugyanis Marge Simpsonról van szó.

http://odia.terra.com.br, http://uk.reuters.com

A különleges címlappal az újság azt ünnepli, hogy a Simpson család című animációs sorozat immár húsz éve fut. Emellett pedig ezzel a sajátos gesztussal szeretnének nyitni a fiatalabb, huszonéves olvasói réteg felé. "Soha nem csináltunk még ilyet, és úgy gondoltuk, ez kellőképp divatos, menő és szokatlan lesz" - nyilatkozta Scott Flanders, a Playboy Enterprises nemrégiben kinevezett vezérigazgatója a Chicago Sun Times-nak. A sárga, rajzolt asszony a címlapon kívül további három oldalon csodálható ruhátlanul az amerikai Playboy novemberi számában.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés