free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fiatalító instant kávé?

Borsa         Címkék: egészség, ital, kávé, kollagén, szépség 1 hozzászólás

Fiatalító hatást ígérő, kollagéntartalmú kávét dobtak piacra Szingapúrban. A szakemberek szerint ez a kollagén inkább a reklámra van jó hatással…

Kollagéntartalmú instant kávét dobott piacra a Nescafé égisze alatt a Nestlé. A termék a leírás szerint tasakonként 200 gramm kollagént - azaz a bőr rugalmasságát javító anyagot - tartalmaz, s fiatalító hatást ígér. Annak, hogy a kollagént éppen kávéval keverik össze, nincs semmiféle különösebb előnye, sokkal inkább arról lehet szó, hogy a cég így akarja új termékét közkedveltté tenni. "A kollagén csupán egy népszerű hozzávaló, amely fiatalító, szépítő imázst kölcsönöz a terméknek, és egyre inkább megtalálható nem csupán a szépségipari termékekben, hanem ételekben, italokban, már a kávéban is" - magyarázta David Jago, a Mintel piackutató cég igazgatója a Daily Express magazinban.

http:// singapore.gumtree.sg

Az egészségügyi szakemberek szerint egyáltalán nem bizonyított, hogy az új instant kávé fogyasztásának valóban bőrfiatalító hatása lenne. A terméket a cég egyelőre csak Szingapúrban dobta piacra, és a visszajelzésekre vár. Kontinensünkön a forgalomba hozatalt belátható időn belül nem tervezik, Jago szerint azonban számítani lehet arra, hogy a közeljövőben több élelmiszeripari márka áll elő hasonló jellegű termékekkel, amelyek Európában is piacra kerülnek majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés