free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ingyen nászút a válófélben lévőknek

Borsa         Címkék: házasság, kapcsolat, malajzia, nászút, válás 7 hozzászólás

Malajzia egyik állama tevőlegesen szeretne hozzájárulni a válási ráták csökkentéséhez. A válófélben lévő párokat ingyen nászútra küldik.

A Malajzia keleti részén fekvő Terengganu állam ingyen nászutakat ajánl fel a válást fontolgató házaspároknak, annak érdekében, hogy minél többen helyre hozzák kapcsolatukat és csökkenjenek a válási ráták. Az 1500 maláj ringit - azaz körülbelül 80 000 forint - értékű, háromnapos utakhoz házassági tanácsadás is tartozik. "Érthető, ha a friss házasoknak problémáik adódnak egymás megértésében, és a kisebb összezördülések miatt is eltávolodhatnak egymástól, de az teljesen elfogadhatatlan, hogy olyan párok, akik már több mint két évtizede házasok, beadják a válókeresetet" - magyarázta Ashaari Idris, Terengganu állam közjóléti és nőügyi bizottságának elnöke egy helyi újságnak nyilatkozva.

www.fourseasons.com

A konzervatív muszlim államban egyébként a válási ráták nem nyilvánosak. Az iszlám ugyan engedélyezi a válást, de Mohamed próféta tanításai szerint a törvényes tettek közül ez a legkevésbé elfogadható isten szemében.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés