free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Roisin Murphy ihletői

Borsa         Címkék: divat, énekesnő, kalap, öltözködés, roisinmurphy 1 hozzászólás

Roisin Murphy két embert nevezett meg, akik befolyásolják az öltözködési stílusát. Az egyik az édesanyja, a másik egy divattervező, aki agancsos kalapot adott rá.

Roisin Murphy a mai napig is édesanyja évtizedekkel ezelőtti öltözködési stílusából merít inspirációt saját öltözékei összeállításakor. "Az anyám a legnagyobb ihletőm. Bámulatos finomsággal közelíti meg a világot, és a maga idejében óriási gardróbja volt. Emlékszem, amikor figyeltem őt miközben készülődött. Van valami különleges és bűvös abban, ahogyan a nők átalakulnak ilyenkor."

www.woesvanhaaften.com, www.papermag.com

A Moloko egykori énekesnője elmondta, hogy édesanyján kívül van egy másik személy is, aki nagy hatással van a divattal kapcsolatos szemléletmódjára, ez pedig Christophe Coppens belga divattervező, aki évek óta tervez számára egyedi kiegészítőket. "Christophe Coppens nem egyszer megmentette a show-imat. Ő belga és elsősorban kalaptervezőként tartják számon, de számomra több mint egy művész. Tervezett nekem egy nyakláncot, amin két életnagyságú ember mászik fel rám és egy kockás köpenyt, melynek a vállrészéből egy nagy őz áll ki. Ehhez agancsokat is viseltem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés