free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes sálban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, sál, utcánláttuk 11 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Az összeállításban semmi extrát nem fog látni a kedves olvasó, mi viszont azért mutatjuk meg, mert a tetőtől talpig feketét (oké, a barna "talapzatot" nem számítva) ilyen egyszerűen is fel lehet dobni. Nem muszáj persze erőltetni a színezést, de nekünk kifejezetten tetszik ez a sapka-sál páros, erőteljesebbé és hangsúlyosabbá tesz maga körül mindent. Semmi pikantéria, csak egy kis élet a cuccban.A bőszárú farmert szerettük, és a sapkában is kétségkívül látunk fantáziát. De ennyi. A kabát – hiába menő az idén a szőrme, a prém stb. – szerintünk előnytelen, nagy, és nem is passzol semmihez. Az alóla kilógó világoskék köténykét nem tudjuk hova tenni, és a rózsaszín sál sem volt a legjobb választás. És sajnos ilyen körítés mellett már a sapka sem ugyanaz, mint egyébként. Kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés