free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid fekete kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, nem, utcánláttuk 27 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A fekete-fehér párosoknak ilyenkor van csak igazán szezonja, legtöbbünk a fekete cipő-nadrág-kabát együttest dobja fel (jó esetben) valami "kiugróval". Alanyunk sem bonyolította túl: a csizmát és a kabátkát is szerettük, semmi full extra, semmi pompa, viszont a fehér pulóver épp annyira lóg ki, amennyire ildomos és esztétikus.Nagy divat ez manapság: a hosszú pulóver/ruha fölé egészen rövid kabátkát húzni. Szerintünk nem szép, és a testarányoknak sem tesz jót. Főleg, ha a színek is ennyire ütik egymást, és ekképp játszunk a világossal és a sötéttel. Amúgy külön-külön minden darab remek, a kabát is szép, a többiekkel is ki vagyunk békülve, csak hát a méretezés…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés