free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Louboutin újraszabta Barbie lábait

Borsa         Címkék: barbiebaba, christianlouboutin, cipő, divat, test 0 hozzászólás

Christian Louboutin év elején cipőkollekciót tervezett a Barbie babának. Ennyivel azonban nem érte be: a baba mostanra formásabb lábakat is kapott.

Nem gondolnánk, hogy a Barbie babának bármely testrésze is teltnek vagy vaskosnak lenne tekinthető, sőt. Christian Louboutin azonban talált a babán egy szerinte tökéletlen testrészt: megítélése szerint ugyanis a bokái túl vastagok. A cipőtervező néhány hónapja, a Barbie ötvenedik születésnapja alkalmából tervezett cipőket a babának. "Barbie-nak nagyszerű cipőket kell viselnie, ahogy minden lánynak. Azt hiszem mindig volt egy kis 'csajos oldalam', aki szereti Barbie-t" - vallotta be a tervező, aki többek között Pantone 219-es szín, közismertebb nevén Barbie-rózsaszín kiscipőt is kreált.

www.wwd.com

A Mattel-lel kötött megállapodás azonban nem csupán erre a cipőkollekcióra szólt, hanem - többek között - három komplett, speciális Barbie tervezésére is. Ezek a babák pedig már Louboutin ízlése szerint átformált lábakkal, jóval karcsúbb bokákkal készültek. "Barbie lábai kevésbé voltak formásak, mint tökéletes testének többi része. Csak hozzáadtam a tudományomat, és büszke voltam, hogy szolgálhatom őt" - magyarázta Louboutin. Az első Louboutin-alkotta babát, az ékszertolvaj Barbie-t, decembertől lehet majd megvásárolni. Jövő februárban követi a szafari Barbie, májusban pedig jön a Cannes-i Filmfesztiválra igyekvő Barbie. A babák ára - melyeket stílszerűen Louboutin cipős dobozba csomagolnak - darabonként 150 dollár lesz, amiben benne foglaltatik négy pár cipő is a baba számára.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés