free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna a nyolcvanas éveket hibáztatja

Borsa         Címkék: divat, énekesnő, madonna, nyolcvanasévek, trend 0 hozzászólás

Madonna úgy véli, hogy a legrosszabb divatpillanata az volt, amikor lila rúzst és neonzöld pulóvert viselt. A nyolcvanas években.

Madonna is azon az állásponton van, hogy a nyolcvanas évek volt a divat legpocsékabb időszaka. Az énekesnő belátta, hogy az akkoriban általa viselt szettek között is akad jó néhány megkérdőjelezhető, ám mindezért nem saját magát, hanem azt az évtizedet hibáztatja, amely megfeledkezett a stílusról. "A legrosszabb divatpillanatom az volt, amikor lila rúzst és neonzöld pulóvert viseltem. Oké, ez a nyolcvanas években volt" - mondta, majd megjegyezte azt is, hogy az évtized a rettenetes frizuráknak is kedvezett, ezzel pedig ideje volna szembenézni.  

http://webmarketingnet.com

A popdíva a Rolling Stone magazinnak adott interjújában elmondta azt is - amin nem igazán lepődtünk meg - hogy kislány korától kezdve izgatta, hogy feltűnő stílusával kitűnjön a tömegből. "Egy iskolai előadáson a Who 'Baba O'Riley' című dalával léptem fel és megkértem a barátnőimet, hogy fessenek a testemre fluoreszkáló virágokat és szíveket. Shortot viseltem haspólóval és teljesen megőrültem… Biztos vagyok benne, hogy mindenki azt hitte, elment az eszem. Azt hiszem ez volt a kezdete a provokatív előadásaimnak."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés