free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk elegánsan

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 62 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Igen, látjuk mi is, tetőtől talpig majd' fekete az egész garnitúra, de legalább a jó ízlés nem hiányzik a szemünknek. A kabát formája és esése is finom, elegáns, a hozzá választott hegyes orrú csizma pedig megnyújtja és kiemeli az egészet. A hatalmas bézs sál pedig méltóképpen koronázza az amúgy roppant egyszerű, de gondos és látványos szerelést. Ha már varjúnak öltözünk, így járjunk el.Jaj, trendkövetők, nőiesek, szexisek és visszafogottak akartunk lenni egyszerre, de nem lett jó vége. A lábszárvédő a magas sarkú cipellő fölé húzva lehet, hogy csak ebben a "miliőben" ment ennyire mellé, és a miniszoknyaként is funkcionáló kabáttal együtt talán kicsit "ribancosabb" lett a kelleténél. De a lilába hajló nyakmelegítő sem passzol túlzottan az öltözékhez, még gyereksétáltatáshoz sem. Sajnos.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés