free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Extrém szabású felsőket mutatunk

Borsa         Címkék: divat, extrémszabás, felső, ruha, trend 9 hozzászólás

Egyre több helyen találkozhatunk extrém szabásvonalakkal, amelyek különlegessé tesznek egy-egy darabot. A megszokott v- és u-kivágású felsők ideje lejárt.

Egyetértünk abban, hogy nem a nagy újító korszakban élünk, már ami a divatot illeti, hiszen milyen most született ruhadarab venné fel a versenyt a bikini vagy a miniszoknya átütő erejével?! Szerencsére azonban akadnak tervezők, akik igyekeznek szakítani a régi, jól bevált szabásokkal, és megelégelve azokat, izgalmasabbakat találnak ki. Ez természetesen főleg az egyedi tervezésű ruhákra igazak, de mára már a konfekcióiparban is utat tört az innováció. Az ilyen innovatív jelzővel ellátott felsők a megszokott, átlag felsőkhöz képest elsőre szokatlannak tűnnek, olyannyira, hogy az is megfordul az ember fejében, hogy egy elszabott darabot tart a kezében, éppen ezért nem feltétlen a hétköznapokra ajánljuk őket - főleg nem, hogy azokra ott vannak a jól bevált v- és u-kivágású felsők -, de egy különleges eseményre nagyszerűen megfelelnek.

Első ránézésre egyszerűek

Ez a homokszínű, rövid ujjú első látásra egy sima pólónak tűnik, de ha jobban megnézzük, mindenkinek feltűnhet az érdekes szabásvonala. Az ujján található varrásnak köszönhetően kicsit előre áll, ahelyett, hogy lelógna az oldalunkon, illetve az elején két olyan szűkítő vonal található, mint amiket a kabátoknál szokhattunk meg. Ennek ellenére igazán lenge felső, amit kicsit ducibb lányok is hordhatnak, nem fog feszülni rajtuk.

Homokszínű rövid ujjú póló: Gas
Vékony szürke pulcsi: GasNem csak pólóknál, hanem pulcsiknál is találunk érdekes darabokat, mint ez a vékony szürke hosszú ujjú, ami a vállánál található ráncolások miatt lesz különleges. Mivel nagyon szélesíti a vállat, ezért a széles vállúak kerüljék, mert még jobban erősítené őket.

Kötött, de nem az unalmas típus

A fenti kötöttnél is találtunk vastagabb szövésű extrém szabású felsőt. Ez a vajszínű garbós pulcsi elsőre még nekünk sem tűnt érdekesnek, egészen addig, míg fel nem próbáltuk, és rá nem jöttünk a turpisságra.

Vajszínű, garbós nyakú pulcsi: GasLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés