free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vanessa Williams stylistja a lánya

Borsa         Címkék: család, divat, munka, stylist, vanessawilliams 1 hozzászólás

Vanessa Williams saját lányára bízza megjelenését, ugyanis nemrég végzett egy neves divatiskolában. Stylist lett belőle.

Vanessa Williams színész-énekesnő új stylistot vett fel, a lánya, Melanie személyében. A 22 éves lány idén végzett a neves New York-i Fashion Institute of Technology divatiskolában, és ő segített édesanyjának összeállítani azt az öltözéket, melyet az Emmy díjátadón viselt. A közös munka eredménye és persze az anyai szeretet pedig arra ösztönözte Willams-et, hogy teljes munkaidős állást kínáljon elsőszülöttjének, amit a lány persze örömest el is fogadott.

www.lilsugar.com, http://entertainmentrundown.com

A büszke anyukának nincs kétsége afelől, hogy az általa biztosított munka csupán a kezdet, és a lánya fényes karriert fog befutni a divatszakmában. Erre persze nem most jött rá, hiszen már régóta sejtette, hogy Melanie-nak ez a szakma fekszik majd leginkább. "Olyan gyerek volt, akire ha farmert adtam, lerúgta, és inkább egy csinos ruhát akart felvenni helyette. Ő egy nagyon-nagyon lányos lány."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés