free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Britney az év legjobb celebanyukája

Borsa         Címkék: anya, britneyspears, celeb, család, szavazás 2 hozzászólás

Egy brit cég megválasztotta az év legjobb celebanyukáját. A hatgyermekes hollywoodi szupermamaként számon tartott Angelina Jolie csak harmadik lett.

Meglehetősen meglepő eredménnyel zárult a brit Park Christmas Saving nevű cég által megtartott szavazás, melyen arra voksolhattak az arra affinitást érzők, hogy szerintük ki az év legjobb celebanyukája. A szavazatok 74 százalékát ugyanis Britney Spears szerezte meg. Ezzel az elismeréssel pedig mondhatni befejezettnek tekinthető a züllött korszakából való kilábalása és visszatérése.

www.babble.com

A szavazás második helyezettje Christina Aguilera lett, míg a hatgyermekes szupercelebmama Angelina Jolie csak a dobogó harmadik fokáig jutott. A negyedik helyezett a tavasszal tragikusan fiatalon elhunyt - életének utolsó hónapjait is a média nyilvánossága előtt töltő - brit valóságshow-sztár, Jade Goody lett. Őt követi a sorban a hároméves lányát magas sarkúban járató Katie Holmes. A top 10-be rajtuk kívül még Madonna, Jessica Alba, Jennifer Garner, Nicole Richie és Victoria Beckham került be.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés