free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Britney az év legjobb celebanyukája

Borsa         Címkék: anya, britneyspears, celeb, család, szavazás 2 hozzászólás

Egy brit cég megválasztotta az év legjobb celebanyukáját. A hatgyermekes hollywoodi szupermamaként számon tartott Angelina Jolie csak harmadik lett.

Meglehetősen meglepő eredménnyel zárult a brit Park Christmas Saving nevű cég által megtartott szavazás, melyen arra voksolhattak az arra affinitást érzők, hogy szerintük ki az év legjobb celebanyukája. A szavazatok 74 százalékát ugyanis Britney Spears szerezte meg. Ezzel az elismeréssel pedig mondhatni befejezettnek tekinthető a züllött korszakából való kilábalása és visszatérése.

www.babble.com

A szavazás második helyezettje Christina Aguilera lett, míg a hatgyermekes szupercelebmama Angelina Jolie csak a dobogó harmadik fokáig jutott. A negyedik helyezett a tavasszal tragikusan fiatalon elhunyt - életének utolsó hónapjait is a média nyilvánossága előtt töltő - brit valóságshow-sztár, Jade Goody lett. Őt követi a sorban a hároméves lányát magas sarkúban járató Katie Holmes. A top 10-be rajtuk kívül még Madonna, Jessica Alba, Jennifer Garner, Nicole Richie és Victoria Beckham került be.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés