free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: téli egyberuha

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, egyberuha, tél 9 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal hidegben is viselhető egyberuhát kerestünk.

Attól, hogy kint hideg van, még nem muszáj folyamatosan nadrágban járni. Előfordul, hogy az aznapi kedvünk vagy épp az alkalom úgy kívánja, hogy szoknyát vagy egyberuhát húzzunk. Ezen a héten olyan egyberuhákat kerestünk a boltokban, melyeket hideg időben is viselhetünk.

A kötött ruhák ebben a szezonban is divatban maradtak, aminek örülhetünk, hiszen amellett, hogy nagyon kényelmesek, praktikusak és melegek, még csinosak, nőiesek is. Viselhetjük őket munkahelyen, de például egy családi összejövetelen vagy akár bulin is, hiszen sokoldalúan variálhatók. Szinte minden valamirevaló női ruhaüzletben kapni jelenleg ilyen ruhákat, elsősorban szürke, fekete, illetve egyéb, sötét tónusú árnyalatokban. Ugyanakkor mi maximálisan biztatnánk titeket arra, hogy viseljetek élénkebb színű darabokat, amelyeket azért - némi utánajárással - szintén nem lehetetlen most beszerezni, hiszen a Mangóban például egészen sokféle színben árulnak a képen látható, illetve ehhez hasonló modelleket.A kötött ruhára fokozottan igaz, hogy megfelelő önkritikával kell felpróbálni, hiszen ha túl vastag, akkor erősít, ha túl szűk, akkor jó eséllyel kiemeli a pocakot vagy az úszógumit. Vékony, illetve arányosan formás testalkattal rendelkezők bátran válasszanak egészen testre simuló darabot - mint például a képen látható piros ruha, amely felvéve nagyságrendekkel jobban mutat, mint a vállfán lógva -, akik viszont szeretnének kicsit "elbújni" a ruhában, azoknak inkább a feketéhez hasonló bővebb, semlegesebb szabásvonalú modellt ajánlanánk. Ez utóbbi egyébként szűk vagy egyenes szárú nadrággal kombinálva, tunikaként is megállja a helyét.
Márkák, árak:
Fekete: H&M, 8990 forint
Piros: Mango, 11 995 forint

Az idei ősz-tél vezető divatszínei egyértelműen a szürke és a fekete, ugyanakkor ezekben a színekben sem kizárólag komor kisugárzású ruhadarabok léteznek. Erre bizonyíték például a bal oldali képen látható, széltében csíkos, térd fölött érő, vastag pamutruha. Mivel testre simuló darab, ráadásul a "kritikus" terülten, vagyis a derék-has-csípő vonalában világosabb, ezért csak vékony, illetve normál alkattal rendelkezőknek lesz előnyös. Hordható magában is, de mivel hideg van, ezért célszerű alá és/vagy fölé felvenni még valamit. Alá elsősorban vékony, valamelyik színével megegyező pamutgarbót ajánlunk, fölé pedig kardigánt vagy blézert. Vastag nejlonharisnyával és magas sarkú cipővel vagy csizmával mutat jól.Szintén szürke és fekete, mégsem depressziós darab ez a kockás miniruha. Fazonja miatt mindenképp alá kell öltözni: passzol hozzá a pamutgarbó vagy egy vékonyabb, szűk szabású blúz is. Ha pedig rá akarunk valamit venni, megy hozzá a kardigán vagy a blézer, viszont ezekből inkább csak a derékig érő darabok. Alulra vastag nejlonharisnyát vagy vékonyabb kötött harisnyát ajánlunk hozzá. A szett pedig úgy néz ki a legjobban, ha mindehhez hosszú szárú csizmát húzunk.
Márkák, árak:
Csíkos: Promod, 9990 forint
Kockás: Zara, 8995 forint

Olyan elegánsabb alkalmakra, mint például egy munkavacsora, fogadás vagy épp színházlátogatás, szerencsés választás lehet egy szövetruha. Mivel a szezonban ez is nagyon menő, ezért azokban az üzletekben, melyek árusítanak ilyen stílusú ruhákat, jó eséllyel, többféle fazonban megtalálható. A bal oldali képen látható sima, szűk fazonú, térd alatt érő szövetruhát azoknak ajánlhatjuk, akiknek mell-derék-csípő vonalon arányosak a méreteik. A vállrészben diszkrét válltömés található, ami formát és tartást ad ennek a területnek is. Felülre elsősorban - válltömés nélküli - blézert ajánlunk hozzá, alulra pedig kizárólag nejlonharisnyát (ami persze lehet vastagabb is) és magas sarkú cipőt vagy bokacsizmát.A jobb oldali szövetruha valamivel rafináltabb szabású. A mellrésznél és vállban erősít, ami kisebb vagy normál mellmérettel, illetve keskenyebb vállakkal rendelkezőknek előnyös. A derékrész ehhez képest erősen szűkített, ezért optikailag vékonyabbnak mutatja a derekat, amire még rásegít a vékony öv. A szoknyarész az egészséges női testformát követi, tehát csípőben valamivel szélesebb, lefelé pedig szűkül. Ha alá szeretnénk öltözni, akkor legjobb választás egy fehér vagy fekete blúz, esetleg egy pamut- vagy vékony, kötött garbó. Rávenni - nem meglepő módon - elsősorban blézert érdemes. Harisnyafronton kizárólag nejlonharisnya jöhet szóba, lábbeliből pedig magas sarkú, illetve boka- vagy maximum lábszárközépig érő csizma.
Márkák, árak:
Sima: Zara, 9995 forint
Öves: Mango, 16 795 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés