free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cindy Crawfordot nyomasztják a fiatal csajok

Borsa         Címkék: cindycrawford, fotózás, kifutó, modell, munka 0 hozzászólás

Cindy Crawford is visszavonul a kifutói modellkedéstől. Viszont továbbra is vállal fotózásokat, mert szerinte az vicces.

Claudia Schiffer után nem sokkal kor- és pályatársa, Cindy Crawford is bejelentette: azt tervezi, hogy felhagy a kifutói modellkedéssel. Bár a 43 éves szupermodell azt állítja, hogy békében van a saját testével és az öregedéssel is, mégis elbizonytalanodik, ha a kifutón huszonéves kollegináival kell állnia az összehasonlítást. "Azt hiszem, sok dolog miatt becsülöm a testemet, például azért, mert kihordtam két gyermeket. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy a testem nem úgy néz ki, mint 23 éves koromban. Valójában nem szeretném érezni ezt  nyomást" - magyarázta.

www.wallpaperez.info

Attól azonban, hogy a kifutókról visszavonul - Schifferhez hasonlóan - a modellkedéssel nem hagy fel teljesen, fotózásokat továbbra is vállal majd. Még mindig hívják ugyanis szerepelni, és úgy véli, hogy bizonyos munkákat az ő korában sokkal szórakoztatóbb megcsinálni. "Egy borotvahabbal teli gyerekmedencében feküdni sokkal viccesebb 43 évesen. Arra gondolok: istenkém, nem hiszem el, hogy még mindig ezt csinálom!" Hozzátette ugyanakkor, hogy tisztában van azzal, hogy el fog jönni az a pont, amikor már nem kérik arra, hogy egy fotózáson vegye le a ruháit.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés