free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mick Jagger lánya a Rimmel új arca

Borsa         Címkék: kampány, mickjagger, modell, reklám, rimmel 6 hozzászólás

Mick Jagger és Jerry Hall fiatalabbik lánya tavasztól a Rimmel reklámarca lesz. Ötödmagával virít majd a brit cég új kollekciójának kampányanyagain.

Georgia Jagger - Mick Jagger zenészlegenda és Jerry Hall szupermodell lányának fotói díszelegnek majd a Rimmel London 2010-es tavaszi kollekciójának kampányanyagain. A 17 éves celebcsemete - aki sokak szerint kísértetiesen hasonlít a fiatal Brigitte Bardot-ra - azonban nem egyedüliként szerepel majd a reklámokon, hiszen rajta kívül Coco Rocha kanadai szupermodell is a kollekció arca lesz.

"Az arcok egy szélesebb palettájára volt szükségünk, hogy bemutathassuk az új sminktermékeinket. A Rimmel megtestesíti a londoni stílust, ami nagy hatással van a fiatalokra a világ minden táján, akik a multikulturalizmus és a kifejezés szabadságának központjaként tekintenek Londonra" - mondta Stephen Mormoris a Rimmelt is birtokló Coty Beauty marketing alelnöke.

http://media.photobucket.com

"Georgia karakteres, kísérletező és kihívó" - magyarázta, hogy miért épp a Jagger lányra esett a cég választása. Az alelnök bejelentette továbbá, hogy a tavaszi kampánynak a már megnevezett kettőn kívül további három, különböző etnikumú reklámarca lesz. Hogy ők pontosan kik, azt 2010 januárjáig hozzák nyilvánosságra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés