free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mick Jagger lánya a Rimmel új arca

Borsa         Címkék: kampány, mickjagger, modell, reklám, rimmel 6 hozzászólás

Mick Jagger és Jerry Hall fiatalabbik lánya tavasztól a Rimmel reklámarca lesz. Ötödmagával virít majd a brit cég új kollekciójának kampányanyagain.

Georgia Jagger - Mick Jagger zenészlegenda és Jerry Hall szupermodell lányának fotói díszelegnek majd a Rimmel London 2010-es tavaszi kollekciójának kampányanyagain. A 17 éves celebcsemete - aki sokak szerint kísértetiesen hasonlít a fiatal Brigitte Bardot-ra - azonban nem egyedüliként szerepel majd a reklámokon, hiszen rajta kívül Coco Rocha kanadai szupermodell is a kollekció arca lesz.

"Az arcok egy szélesebb palettájára volt szükségünk, hogy bemutathassuk az új sminktermékeinket. A Rimmel megtestesíti a londoni stílust, ami nagy hatással van a fiatalokra a világ minden táján, akik a multikulturalizmus és a kifejezés szabadságának központjaként tekintenek Londonra" - mondta Stephen Mormoris a Rimmelt is birtokló Coty Beauty marketing alelnöke.

http://media.photobucket.com

"Georgia karakteres, kísérletező és kihívó" - magyarázta, hogy miért épp a Jagger lányra esett a cég választása. Az alelnök bejelentette továbbá, hogy a tavaszi kampánynak a már megnevezett kettőn kívül további három, különböző etnikumú reklámarca lesz. Hogy ők pontosan kik, azt 2010 januárjáig hozzák nyilvánosságra.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés