free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A japán úszók nem divatozhatnak

Borsa         Címkék: divat, japán, szabály, úszósport 1 hozzászólás

A japán úszósport vezetői bekeményítettek. Az úszóknak dönteniük kell a versenysport és a divatos megjelenés között, különben retorzió vár rájuk.

Azoknak a fiataloknak, akik Japánban versenyszerűen szeretnének úszni, ezentúl bizony le kell mondaniuk többek között a hajfestésről, a feltűnően lakkozott körmökről, sőt még arról is, hogy fülbevalót hordjanak. A sportvezetők azért határoztak meg ilyen szigorú irányelveket, mert megelégelték, hogy az úszók szerintük már nem úgy néztek ki, mint a sportolók, hanem mint a rocksztárok.

http://singaporesportsfan.files.wordpress.com

Azok az úszók, akiket rajtakapnak, hogy az edzőtáborban az ellenkező nemű sportolók szálláshelyére próbálnak átsettenkedni, szintén súlyos büntetésre számíthatnak. "Ez több, mint a szabályozás szigorítása. Ez egy vezérelv, amit olyan vezető úszó-nagyhatalmak is követnek, mint Ausztrália vagy Amerika" - nyilatkozta Masafumi Izumi, a Japán Úszószövetség vezérigazgatója a helyi médiában. Az új szabályok betartásáról szóló nyilatkozatot ezután minden úszónak, aki versenyeken szeretne részt venni, alá kell majd írnia. Aki ezek után mégis megszegi a szabályokat, azt kirúghatják a csapatból, öt évre felfüggeszthetik, vagy akár egy életre eltilthatják a versenyzésről.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés