free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Edward Norton jótékonyságból vállalta a kínzást

Borsa         Címkék: edwardnorton, internet, twitter 1 hozzászólás

Edward Norton saját bevallása szerint viszolyog az internetes közösségi oldalakon való szerepléstől. Nemrégiben mégis saját Twitter oldalt indított.

Edward Norton úgy véli, hogy internetes közösségi oldalakon szerepelni olyan, mint egy önként vállalt kínzás. A 40 éves filmsztár számos hírességgel ellentétben sohasem regisztrált például a Myspace-re vagy a Facebookra, ugyanúgy, ahogy nem vezetett blogot sem. Saját bevallása szerint azért, mert az ötlettől is viszolyog, hogy az emberek az interneten becserkészhetik. "Úgy értem, ha az emberek követhetik, hogy mit csinálok nap mint nap, az számomra felér egy kínzással. Ez abszolút a legutolsó dolog, amire vágyom."

www.celebritywonder.com

Ellenérzései dacára azonban most mégis megállapodott a Twitterrel egy saját oldal beindításában, de csupán annak érdekében, hogy ezzel is további anyagi támogatásokat szerezhessen kedvenc jótékonysági szervezete, a Maasai Wilderness Conservation Trust számára, akik kelet-afrikai maszáj törzs természetes élőhelyének megőrzéséért küzdenek. "Ez egy jó példa arra, hogy hogyan használhatod ezt a felületet olyasmire, amivel valóban véghez vihetsz valami jót".LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés