free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Keira Knightley stylistja nem ér rá a férjét öltöztetni

Borsa         Címkék: keiraknighltey, kirakat, stylist 2 hozzászólás

Rachel Zoe világhírű stylist, a legnevesebb amerikai sztároknak ad divattanácsokat. A férjének viszont nem és ez sajnos meg is látszik rajta.

Rachel Zoe amerikai celebstylistot oly mértékben lefoglalja, hogy az ügyfélköréhez tartozó hírességek - többek között Nicole Richie, Kate Hudson, Anne Hathaway vagy Keira Knightley - mindig kifogástalanul nézzenek ki, hogy magával már nem ér rá alaposabban foglalkozni, így legtöbbször csupán 5-10 percet tud szánni a saját szettjei összeállítására. "Annyira lefoglal, hogy azon aggódom mások mit viselnek, hogy nem tudok magammal is törődni" - jelentette ki az elfoglalt nő.

http://i43.tinypic.com
Középen Rachel Zoe

A stylist emellett arra sem ér rá, hogy a férjének, Rodger Berman-nek stílustanácsokat adjon:"Teljes munkaidős állásom van, így nem tudok ott lenni, hogy a férjemet öltöztessem" - mondja. Ennek pedig meg is van az eredménye, hiszen a férj bizony nem mindig találja el az alkalomnak megfelelő öltözéket, ám erre többnyire már csak akkor derül fény, amikor indulni készülnek valahová. "Ilyenkor azt mondom: mi van rajtad?, ő pedig elkedvetlenedik és ezt válaszolja: nézd, te nem figyeltél oda."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés