free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 durva színű körömlakk estére

Borsa         Címkék: körömlakk, lila, lista, ősz, púder 10 hozzászólás

A körömlakkok terén is visszatértek az erőteljes színek, és olyannyira vadak, hogy inkább csak esti viseletekhez ajánljuk. Íme az 5 legvadabb éjszakai körömlakk!

A rúzsok után a lakkok színpalettáján is hódítanak az olyan brutális árnyalatok, mint a fekete, a sötétkék és a szilva többféle tónusa, illetve a vörös különböző variációi. Mi elsősorban szórakozáshoz, bulikra ajánljuk ezeket a feltűnő színeket, hétköznapokon túlságosan kihívóak, bár aki tudja viselni, és megfelelően tud hozzá öltözködni, csak bátran használja ezeket akkor is. A legfontosabb szabály a mostani divatszíneknél IS, hogy mindenképpen szép, ápolt kezű és körmű lányok viseljék, a felvitelt pedig nyugodtan bízzák manikűrösre, ha tehetik, mert nem könnyű ezekkel a színekkel dolgozni.

Artdeco

A szilvaárnyalatok egyik variációja ez a sötétlila körömlakk, ami a tinidivat után a felnőttekébe is átszivárgott. Figyeljünk arra, hogy szép, tiszta színeket válasszunk, a lila lakkban zölden és neon sárgán megcsillanó árnyalatokat messzire kerüljük el, hagyjuk meg a tiniknek. Az egyszerű, letisztult árnyalatok rendkívül jól passzolnak az őszi-téli divatszínekhez az öltözködés terén is, ezért talán ez az egyik legjobban kihasználható árnyalat az idei kínálatból.


Chanel, Black Satin

Ez a teljesen fekete lakk csak igen kevés nőnek áll jól, és nagyon kell tudni viselni. Könnyen úgy nézetünk ki benne, mint egy emós tinilány, ezért ne teljesen matt, hanem egy kicsit fénylő árnyalatot válasszunk, és ne hosszú körmökben gondolkodjunk, ha ezt a színt választottuk - még akkor sem, ha optikailag kicsinyíti a körmöket. A barnább bőrűeknek jobban áll a fekete, ugyanis nem különül el annyira élesen a kézfejtől, mint a fehér bőrűek esetében.


Dior, Poison Blue

Ahogy már a neve is mutatja, olyan sötétkék ez a körömlakk, hogy már szinte fekete. A sötétebb árnyalatoknál figyeljünk arra, hogy rövid vagy rövidebb, de mindenképpen szép formájú körmünk legyen hozzá, és ahogy pattogni kezd a lakk, azonnal manikűrözzünk és fessük át. A félig lepattogzott lakk látványa még halvány rózsaszínben is kiábrándító, hát még feketében...
Estée Lauder, Black Berry

Kicsit erőteljesebb és jobban fedő ez a barnába hajló vörös körömlakk, ami bár nem csillámlik, attól még ugyanolyan feltűnő, mint szikrázó társai. Éppen ezért, ezt olyan bevállalós lányoknak ajánljuk, akiknek esetleg arra is van idejük, hogy egy manikűrös kenje fel ezt a gyönyörű árnyalatot, hogy igazán szép legyen, ugyanis az ilyen feltűnő színek esetében még jobban oda kell figyelni a hibátlan lakkozásra.Lancome, Rouge Désir

A lista egyik legfinomabb színe ez a halvány rózsaszínes beütésű vörös körömlakkal. A régi, megszokott tűzpiros lakkok helyett, idén sokkal összetettebb árnyalatok jelentek meg, a képen látható is ezek közé tartozik. A vörös lágyan rózsaszínes árnyalata a fény felé tartva a csillámokon keresztül érvényesül, de tévedés ne essék, hiába nem egy tűzpiros körömlakkról van szó, ugyanolyan feltűnő, és ugyanúgy megköveteli a szép kezeket.


Köszönet a Douglas parfümériának a körömlakkokért!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés