free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: köntös

Borsa         Címkék: ár, cucckereső, köntös 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal köntöst kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Akik a téli hónapokat nem állandóan csúcsra járatott fűtés és permanens 23 fok feletti hőmérséklet mellett vészelik át otthon, azoknak kifejezetten jól jön ebben az időszakban - is - egy melegebb köntös. Amikor úgy döntöttünk, hogy az eheti Cucckeresőben téli köntöst keresünk, komolyan azt hittük, hogy könnyű dolgunk lesz, bőséggel válogathatunk majd az üzletekben a jobbnál jobb modellek közül. Tévedtünk. Az általunk végigjárt szakboltok többségében ugyanis nemhogy bőséges kínálatot, de még egy-egy elfogadható darabot sem találtunk. Most azonban inkább következzenek a pozitív kivételek.

A frottírköntösök elkötelezett híveinek ajánljuk az első képen látható modellt. A szokásosnál valamivel sűrűbb szövésű és puhább frottírból készült, kifejezetten kellemes viselet. Mókás mintázatának köszönhetően küllemében leginkább egy nagyra nőtt gyerekköntösre emlékeztet, így örök gyerekek számára a lehető legideálisabb választás. Meg amúgy is: otthoni cuccok esetében abszolút belefér némi infantilizmus.

Árak, lelőhelyek:

Frottír: Women’ Secret, 6995 forint
Szürke: Tezenis, 4490 forint
Piros: Tezenis, 5590 forint
Ez a szürke, vastag pamutból készült köntös amolyan basic háziruhának mondható. Nincs benne ugyan semmi felkavaró, ugyanakkor például hálóruhához vagy épp otthoni "játszós" cuccokhoz is bármikor magunkra kaphatjuk, korrektül fog rajtunk mutatni.

A polár pulóverekéhez hasonló anyagból készült a piros köntös. Felvéve finom, puha viselet és ami nagyon lányeges, hogy klasszul melegít. Fázósaknak és/vagy fűtésszámlán spórolóknak megfelelő választás. Akik a piros színtől valamiért idegenkednek, azoknak szólunk, hogy ugyanezt a modellt világosszürkében is lehet kapni.Bár a magunk részéről a plüss anyagú melegítőket, köntösöket és egyéb ruhadarabokat nem tartjuk valami esztétikusnak, azt azért be kell látni, hogy ezek a darabok bizony kényelmesek és melegek, tehát téli háziruhaként mindenképp szóba jöhetnek. Így például ez a fekete plüssköntös is, ami a denevérujjaknak, illetve a diszkréten fodrosan felvarrt alsó résznek köszönhetően egészen formás, nőies darab. A plüss anyag pedig feketében mutat még a legjobban. Ezt a köntöst egyébként halvány rózsaszínben is árulják, kizárólag a legelszántabbaknak.

Árak, lelőhelyek:

Fekete: H&M, 8990 forint
Kockás: Women’ Secret, 10 995 forint

 
Akik köntösben is dögösek akarnak lenni, azoknak ajánlhatjuk ezt a divatosan maszkulin stílusú - férfi házikabátok inspirálta -, elegáns, kockás köntöst. Az anyaga pamut, az viszont rögtön duplán, hiszen a kockás mintázatú külső réteget belülről még egy fekete, vastagabb réteg béleli, így tehát ez a modell is egész jól melegít. Megfelelően passzol mondjuk egy fekete babydolltól kezdve egy vagány, pasis pizsamáig szinte bármilyen hálóruhához.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés