free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Freida Pinto adoptáltatni akarta magát

Borsa         Címkék: angelinajolie, freidapinto, gettómilliomos 0 hozzászólás

A Gettómilliomossal világhírűvé vált Freida Pinto számára felejthetetlen élményt jelentett az Angelina Jolie-val való első találkozása. Anyjává is fogadta volna.

Freida Pinto egy amerikai magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy volt az életének egy olyan pontja, amikor nagyon szívesen csatlakozott volna adoptáltként a Jolie-Pitt családhoz. Konkrétan akkor érezte így, amikor életében először találkozott Angelina Jolie-val a Screen Actors Guild díjátadó gáláján. "Azt mondta nekem: élvezd ki ezt, mert nem tudhatod, hogy meg fog-e történni újból" - számolt be felejthetetlen élményérol az indiai színésznő. "Ő egy nagyon aranyos nő. Nem tudom mi mást mondhatott volna nekem, de legszívesebben felmentem volna hozzá, hogy azt mondjam: adoptálj engem!"

http://cinemaautopsy.files.wordpress.com
Freida jobbra

A színésznő elmondta azt is, hogy valósággal sokkolta az a változás, mely bekövetkezett az életében annak köszönhetően, hogy játszott az Oscar-díjas Gettómilliomos című filmben. "Meg kell csípnem magamat. Olyan, mintha egy álom vált volna valóra, de van egy kis üzenet is a Gettómilliomosban: ez a végzet. Meg kell tehát ragadnom ezt és élvezni az életet."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés