free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Juliette Lewis, a földönkívüli

Borsa         Címkék: földönkívüli, juliettelewis, púder 6 hozzászólás

Juliette Lewis szerint az emberek úgy kezeik őt, mint egy földönkívülit. Belátja, hogy ez talán azért lehet, mert úgy viselkedik, mint aki a diliházból szökött.

Juliette Lewis gyakran érzi magát úgy, mint egy földönkívüli. A 26 éves rocksztár-színésznő ugyanis azt tapasztalja, hogy az emberek gyakran úgy bánnak vele, mintha egy másik világból érkezett volna. "A hírnév azonos azzal, mintha egy kék színű földönkívüli lennél. Vannak emberek, akik kedvelnek és azt mondják: 'Nézd a kék földönkívülit, olyan aranyos!'. Más emberek viszont azt: 'Istenem, nem szólok a kék földönkívülihez'! És ha így kezelnek téged, akkor a nap végére valóban egy kék földönkívülinek érzed magad."

www.aceshowbiz.com

A celeb tisztában van azzal is, hogy extravagáns imázsa is nagyban közrejátszik abban, hogy az emberek furcsának tartják. "Bárhová is megyek, olyan vagyok, mint egy diliház bennlakója. Lökött vagyok és néha olyan, mint egy csiszolatlan gyémánt" - mondta Lewis.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés