free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk barna csizmában

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 66 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Akár hülyén is mutathatna a tekintélyes szürke garbó a kabát méretes gallérjaihoz, de nekünk ez most kifejezetten tetszik. A barnák és a sötétek szépen összejátszanak, a kabát remekül áll (az óriási gombok kiválóan feldobják az egyszerű szabást), és a nagyobbacska táska is jól megy a szereléshez. A csizma színe is passzol a kabáthoz, az egész harmonikus és egyben van.


Azért nehéz kritikát megfogalmazni, mert alapvetően nem értjük a koncepciót. Szedett-vedettnek gondolnánk, és próbáljuk elhitetni magunkkal, hogy a válogatás tudatos, hogy egyes elemek külön-külön nyilván egészen jól festenek, de nekünk az együvé tartozás felől, főleg a színvilágot illetően, komolyak a kétségeink. A táska-sál-sapka trió előtt végképp értetlenül állunk, ahogy a szürke kabát és barna csizma párosításán is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés