free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kötött ruhák három különböző stílusban

Borsa         Címkék: egyberuha, extravagáns, kirakat, kötöttruha 21 hozzászólás

A kötött ruhák mindenkinek jól állnak - már, ha a megfelelő szabásút a megfelelő kiegészítőkkel viselik. Három stílust mutatunk, és az apróságokra is kitérünk.

Az idén nagyon divatos egyberuhák praktikus darabok, hiszen a vastagabb kötött modellekkel egyelőre kiküszöbölhetjük a téli kabátokat, a vékonyak pedig felérnek egy alkalmi ruhával is, ha csak harisnyát veszünk fel alájuk. Alapdarabnak kitűnőek, könnyen változtatható a stílusuk, már ha a megfelelő kiegészítőkkel párosítjuk őket: egy gyöngysor egy kis táska, vagy egy bőrkabát és lapos csizma –és kész is az elegáns illetve a hétköznapi szerelés.

A hossz az egyik legfontosabb kérdés, mindenki saját belátása szerint válasszon, a formás combúak vehetnek egészen miniket is harisnyához vagy feszülős nadrághoz, a vastagabb combúak a hosszabb fazonokat keressék, azokat, amelyek jobban takarnak. Figyelni kell arra, hogy mennyire tapad a testhez, ha minden domborulatot követ, akkor azt csak harisnyával, kizárólag vékonyabb lányok vegyék fel, ugyanis elég furcsán mutat, ha követi a nadrág zsebét, cipzárját a vékony anyag, illetve ha azok a nemkívánatos domborulatok a mi testünkhöz tartoznak. Ha húzott aljút választunk, számítsunk arra, hogy mindig felugrik majd, ezáltal pedig szépen lassan egy hordóhoz fogunk hasonlítani, ezért inkább mondjunk le róla.

A most következő három összeállítás példát mutat egy teljesen átlagos, hétköznapi öltözékre, választottunk egy belevalós lányokhoz passzoló, extrémebb és egy kifejezetten bulikra ajánlott, nagyon csinos szettet. Láthatjátok, hogy a kabátok hossza és a cipők fazonja változó, megpróbáltuk mindegyik fajtára példát hozni, hogy bemutassuk, hogyan is néz ki velük igazán jól az egyberuha.


Átlagos hétköznapokra

A legnépszerűbbek - így a hideg beköszöntével- a vastagabb, kötött anyagú egyberuhák, amik remek szolgálatot tesznek, ugyanis nem kell rögtön a téli kabáthoz nyúlni, hordhatjuk őket vékonyabb őszi kabáttal is. Az egyberészes ruháknál ez az egyik legjobb variáció, amikor egy rövidebb kabátot választunk hozzá, ezáltal kiemeljük a ruha szabását. Mégsem áll jól sok mindenkinek, hiszen nem csak a ruha, hanem viselője alakjából is többet mutat, ezért a széles csípőjű, nagy fenekű lányok inkább hosszabb kabátot vegyenek hozzá.

Fekete blézer: Esprit, lila egyberuha: Anne Christine, New Yorker, fekete farmer: Replay, lila csizma: Vagabond, lila táska: Replay, lila gyöngysor: Király Bizsu


Nézz még több képet a szettekről!

Ez a fekete blézer igazán puha darab, de nem a vastagságáról híres, mégsem kell aggódni, a lila garbós nyakú kötött ruha kilóg alóla, így nem fogunk fázni. Mivel elég egyszerű darabról van szó, csak a mellrészénél található egy kis húzás, ezért jól passzol hozzá egy nagy méretű, feltűnő nyaklánc, ami feldobja az egész összeállítást.  A vastag ruha esetén nem kell attól tartanunk, hogy kidudorodik a nadrág gombolása, ezért nyugodtan viselhetjük öv nélkül is. A fekete nadrághoz a ruhával harmonizáló lila hosszú szárú csizmát választottunk, ami a lila gyöngysorral, és a szintén azonos árnyalatú kis retiküllel remek összhangban van, ezáltal egy igazán csinos összeállítást kapunk.

Különleges hétköznapokra

A vékonyabb egyberuhára példa ez a fekete csíkos kis darab, amit mi hosszú kabáttal ajánlunk, hiszen vékony anyaga nem engedi meg a rövidebb modelleket. A kabát sok gombja, vállapja és a derékon található csatos megkötője mind-mind a military stílusra hajaz, a csíkos kis ruha meg leginkább egy rabruhára emlékeztet. Már egy igazán csinos kis rabruhára. A vízszintes csíkok és a laza szabás miatt érdemes egy széles, szintén férfias övet a derékra tenni, hogy hangsúlyozzuk, hogy mégis nőkről van szó.

Fekte hosszú kabát: Amisu, New Yorker, fekete csíkos ruha: Patrizia Pepe, Heaven, öv: Tally Weijl, fekete harisnya: Sarah Borghi, fekete lábszárvédő: Calzedonia, lakk tűsarkú: BuffaloA maszkulin összkép nagyon kihívóan fest, főleg, ha vékony kis harisnyával és tűsarkú cipővel ellensúlyozzuk. A harisnya lehetőleg egyszínű legyen, a feni csíkok éppen elég mintát szolgáltatnak, nem kell túlbonyolítani, hiszen akkor mindenki a lábra figyelne, pedig érdemes megnézni a fenti részleteket. A ruha olyan nagy kámzsanyakkal rendelkezik, hogy csak a vékony anyag miatt nem zavaró a sok réteg, illetve az ujjmegoldása is nagyon különleges, a nagyujjnak kesztyűszerű kis hely van kialakítva. Hogy valami átmenet legyen a hosszú télikabát és a törékeny tűsarkú között ezért lábszármelegítővel enyhítettük a kontrasztot. Összességében vagány lányoknak ajánljuk ezt a szettet, akik szeretnek figyelemfelkeltően kiöltözni a mindennapokban is.

Extravagáns bulikba

Vagy egy melegebb éghajlaton eltöltött szilveszterhez, vagy egy autóval lebonyolított bulihoz ajánljuk a következő összeállítást, ugyanis a rövid kis bolerószerű kabát elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán érvényesüljön a ruha. Sokkal extravagánsabb példa a vékony anyagú ruhákra ez a szürke, hát nélküli modell, olyannyira feltűnő a gyöngysoros hát, hogy elől nincs is szükség más ékszerre, elég ha karkötőket veszünk fel hozzá.

Fekte kabát: Amisu, New Yorker, szürke hátul kivágott ruha: Patrizia Pepe, Heaven, virágos harisnya: Calzedonia, szürke bokacipő: Buffalo, szürke laptáska: Furla, ezüst karkötő: Király BizsuA harisnya színben a kabáthoz, stílusban pedig a ruhához illik, elől virágmintás, hátul pedig két részből szabott fekete anyagból áll. Ilyen ruhához olyan hasonló stílusú lábbeli is kell, mint ez a szürke tűsarkú bokacsizma. Az elegáns ruhához alkalmi táska jár, minél kisebb, annál jobb, ezen a laptáskán visszaköszön a ruha lánca illetve színe is, még jobban erősítve az összképet. Hogy kinek áll jól ez a szett?! Egyértelmű, hogy a modell alkatú lányoknak, de az alacsonyabbak is nyerhetnek pár centit a ruha rövidségével és a magas sarokkal, de hiába a tökéletes alak, ha valakiben nincs meg a hozzá szükséges önbizalom.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés