free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vagina a nyakban

Borsa         Címkék: ízlés, kishír, kulcs, vagina 4 hozzászólás

Egy amerikai iparművész bárki vaginájáról élethű, műanyag medált készít. Kerülhet a nyakadba vagy akár a pasid kulcscsomójára is. Ízlés kérdése az egész.

Jessica Marie amerikai iparművész alkotásainak segítségével az arra affinitást érzők sajátos és igen direkt formában fejezhetik ki, mennyire büszkék a nőiességükre. A VulvaLoveLovely fedőnéven alkotó művésznő ugyanis bárki vaginájáról igen élethű - bár méretben azért a valóságosnál kisebb - és persze teljesen egyedi műanyag medált készít. A megrendeléskor két-három fotót tanácsos mellékelni a megörökítendő vagináról, de az is csináltathat medált, aki a becses testrész lefotózásához szégyellős, hiszen a művésznőnek az is elég, ha a megrendelő egész pontosan megadja a vaginája paramétereit. Jogos kérdés persze, hogy aki a nyakában szándékozik hordani egy ilyen ékszert, az ugyan miért szégyellné előzetesen lefotózni a "modellt"?

www.etsy.com

A medálhoz nyaklánc is jár, a termék ára 25 és 32 dollár között mozog. Aki úgy dönt, hogy nem saját magát, hanem inkább élete párját szeretné megajándékozni vaginája kicsinyített, műanyag másával, az kulcstartó formájában is megrendelheti a művet. Az Etsy webáruházban egyébként megvásárolhatók a művésznő további, hasonló témájú alkotásai is, így többek között vaginapárnák, vigyorgó, gombszemű plüssméhek vagy épp női nemi szervek fotóival díszített ajakbalzsam-szelencék.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés