free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 visszafogott körömlakk nappalra

Borsa         Címkék: körömlakk, lista, manikűr, szépség 4 hozzászólás

Múlt héten a legújabb, extrém színű lakkokat mutattuk be, most pedig jöjjenek a hétköznapokban is jól használható, visszafogottabb árnyalatok. Ötös lista.

A legújabb trendek szerint elsöprő népszerűségük van a sötét árnyalatoknak, de ne essünk kétségbe, azért a pasztell tónusok sem tűntek el a színpalettáról. Ez azonban nem csak a nagyon halvány, francia manikűrhöz hasonló árnyalatokat foglalja magában, hanem az élénkebb, de nem túl feltűnő színeket is. Ahogy a sötét lakkoknál kihangsúlyoztuk, hogy mennyire fontos az ápolt kéz, itt sem hagyhatjuk ki, hiszen csak szép kezeken mutatnak jól ezek a gyönyörű árnyalatok.


Chanel, Gold Shimmer

A nyári napfény csillogását idézi fel ez a barackos-bronzos árnyalat, ami elég visszafogott ahhoz, hogy a hétköznapokban is használjuk. Csillogása miatt leginkább elegáns ruhákhoz, például kosztümökhöz illik a legjobban, de egy farmeros összeállítást is fel tud dobni. A halványszínű lakkoknál nem kell annyira óvatosnak lennünk a lakkozással, de természetesen itt is meglátszanak a nagyobb bakik. A bronzos szín miatt kicsit barnább bőrűeknek ajánljuk, hogy ne sápassza túlságosan a kezeket.


Chanel, Mica Rose

Bár pasztellszínű, mégsem marad észrevétlen, olyannyira matt ez a babarózsaszín körömlakk, számítsunk rá, hogy vonzani fogja a tekinteteket a porcelánszerű árnyalat. Mivel világos tónusú, ezért kisebb körömfelületekre is használhatjuk, ugyanis kicsit megnöveli a méretüket. Az erőteljes mattság miatt itt is vigyázni kell arra, hogy pontosan fessünk. Kifejezetten világosabb bőrűeknek ajánlott ez a szín, a sötétebb bőrből ugyanis nagyon kiugrana, mintha nem a saját körmeink lennének.


IsaDora, Porcelain

Ez a halványrózsaszín körömlakk az egyik legdivatosabb árnyalat a pasztellek közül, hiszen most a babásabb tónusok a legnépszerűbbek. A világos színű körömlakknál elsősorban a bőrszínre kell figyelni, hogy, passzoljon a kezünkhöz, hiszen van, ami kiemeli bőrünk színét, máskor meg körmünk "beleolvadhat" a kezünkbe, ha nem figyelünk arra, hogy milyen árnyalatot választunk. Ez a szín a világosabb bőrűeknek áll jól inkább, még babásabbá teszi kezüket.


IsaDora, Sheer Apricot

Már-már a francia manikűr árnyalataihoz hasonlít ez a csillogó rózsaszínes körömlakk, ami a csillámok miatt arany fényben ragyog. E miatt a szép fény miatt pedig tökéletesen illik alkalmi ruhákhoz a hétköznapokban, hiszen este túl visszafogott lenne ez az árnyalat, elveszne az összképben. Ezt a kislányos árnyalatot világos bőrűek is használhatják, hiszen ha sápaszt is bőrükön, körmük nem olvad egybe kezükkel a csillogó felület miatt.Lancome, Rougé Ébéne

Mint már említettük a hétköznapi körömlakkok nem feltétlenül a nagyon halvány színeket jelentik, hiszen miért is ne lehetne hétköznap is kicsit feltűnőbb lakkokat viselni? Aki tudja hordani, és megfelelő árnyalatú ruhákat vesz fel hozzá, az bátran válasszon kicsit erőteljesebb színeket, mint ezt a vöröses-bronzos árnyalatot! Viszont itt visszatér az a figyelmeztetés, hogy nagyon figyeljünk oda a festésre, hiszen miden kis baki azonnal meglátszik rajta, ezért érdemes manikűrös segítségét kérni, ha szép és tartós eredményt akarunk elérni.

Köszönet a Douglas parfümériának a körömlakkokért!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés