free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kámzsanyakú pulóverben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Annyi szó éri a ház elejét, hogy csak deszkamodelleket meg vékony csajokat rakunk ide, hogy örömmel mutatunk ezúttal mást is. A választott magas szárú csizma remek, nem vastagít, és nem feszül úgy, hogy szétreped a vádlikon. A szövetkabát elegáns, jól harmonizál a csizmával, az alóla kibukkanó tekintélyes pulóver pedig szépen feldobja, kiegészíti a szerelést. Nőies és elegáns – kényelmes és meleg. Elégedettek vagyunk.Tipikus problémák, csak magunkat tudjuk ismételni: hiába, hogy külön-külön jók lennének az egyes elemek, a méretes, tekintélyes fekete bőrkabát alá egyszerűen bűn sportcipőt húzni, és az egésznek a komolyságát cakumpakk tönkre vágja a bohókás csíkos kesztyű. Valahogy ez a böhöm nagy sál is elüt mind a pulóvertől, mind a kabáttól, az oldalra vetett tarisznya pedig végképp nem működik semmivel az összeállításban. Igen, mindig azok a hülye részletek…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés