free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Miucca Prada bosszúból tervez férfiszoknyát

Borsa         Címkék: divat, férfi, prada, szoknya, tervező 0 hozzászólás

Miucca Prada a mai napig is feministának vallja magát. Szerinte a férfi divatnak több elemet kell átvennie a nőiből…

Bár a Prada férfiaknak szánt melltartókat és szoknyácskákat is tartalmazó kollekciója nem lett épp közkedvelt, ugyanakkor kellően felkavarónak bizonyult. Jövőre pedig állítólag várható a folytatása, ugyanis Miucca Prada ezzel akarja idegesíteni a kollégáit. "A férfi kollekción dolgozom mostanában, és az irodában valaki aggódva kérdezte: 'Ugye nem fogsz megint rövid szoknyákat csinálni?' Ezért most bosszúból tovább folytatom."

www.iwantigot.geekigirl.com

A tervezőnő imád szokatlan stílusú holmikat alkotni, ugyanis ez menti meg attól, hogy unatkozzon. "A férfiruházatnak is át kell vennie elemeket a női öltözködésből, nem csupán fordítva. A férfi divat annyira behatárolt, épp ezért én szabadon ötletelek. Máskülönben meghalnék az unalomtól" - mondta. "Kezdettől fogva utáltam a divattervezők kliséit. Másfajta háttérrel érkeztem - voltaképpen feminista voltam azokban az időkben, ez pedig nem is nagyon változott -, és nem akartam semmi olyasmit csinálni, amit a divattervezők már csinálnak."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés