free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stella McCartney szerint a gyerekruhák

Borsa         Címkék: divat, gyerekruha, kollekció, stellamccartney, trend 2 hozzászólás

Stella McCartney gyerekruha-kollekciót tervezett a GapKids számára. A kisbabákra nem ad alkalmi ruhát, mert az rosszul mutat. Egyetértünk.

Stella McCartney utálja, ha a kisbabákra alkalmi ruhákat adnak, szerinte ugyanis ők még nagyon fiatalok az ilyen jellegű holmik viseléséhez. "Olyan bután néznek ki a kisbabák alkalmi ruhában! Rosszul mutat" - jegyezte meg a tervezőnő, aki a GapKids felkérésére gyermekruha-kollekciót tervezett a 0-12 éves korosztály számára. A ruhák megalkotásakor azt tartotta szem előtt, hogy azok passzoljanak mind a gyerekek életkori sajátosságaihoz, mind pedig a saját márkája stílusjegyeihez.

www.nitrolicious.com

"Évek óta szerettem volna gyerekek számára készíteni egy kollekciót. Azt hiszem ez  a kollekció egyesíti a játékosságot és a praktikusságot. A márkám stílusjegyeit is visszatükrözi, vannak klasszikus, időtlen és remélhetőleg nagyon csinos darabok, és vannak olyanok, melyeket csak úgy bedobsz a mosógépbe, és az idő múlásával egyre jobbá válnak, tudod, viccesek és talán egy kicsit vagányak is" - magyarázta McCartney.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés