free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 Louis Vuitton-inspirálta tárgy

Borsa         Címkék: divat, dizájn, lista, louisvuitton, tárgy 4 hozzászólás

A Louis Vuitton minta a hamisítók számára örök ihletforrás. Rajtuk kívül azonban mások kreativitását is beindítja… Ötös lista.

A vitatható esztétikai értékű, ám kétségkívül ikonikus Louis Vuitton logós minta nem csupán a hamisítókat, de a tervezőket és a művészeket is megihleti. Ezúttal a szerintünk legütősebb Louis Vuitton-inspirálta alkotásból állítottunk össze egy ötös listát.


http://neatorama.cachefly.netKutyatáska

Meryl Smith, amerikai szobrászművésznő, papírmasé, bőr és aranyfesték felhasználásával alkotta meg a kiskutyát formázó, klasszikus Louis Vuitton színvilággal és mintákkal ellátott táskát. Rendkívül eltalált módon kritikus ez a mű, méghozzá egyszerre több értelemben is, hiszen egyaránt kifigurázza a táskában cipelt, ijedt szemű díszkutyuskák divatját, valamint magukat az LV-logós sznobtáskákat és a kapcsolódó hamisítási lázat is, melyből gyakran egészen döbbenetes kinézetű végtermékek születnek.


www.highsnobiety.comÉdes divat

Massimo Gammacurta olasz fotóművész 'Édes divat, nyald be magad a sikerbe' című fotósorozatához készítette el négy jelentős luxus-divatház - az Yves Saint-Laurent, a Gucci, a Chanel és persze a Louis Vuitton -  logójának nyalóka-változatát. A képen látható Louis Vuitton nyalóka állítólag görögdinnye ízű.

www.luxuo.comNem luxusház

A mexikói határnál található Mexicali városában áll ez a luxusingatlannak épp nem nevezhető ház, melynek külső falait a jellegzetes, barna alapú LV-minta borítja. Hogy ez a megoldás a tulajdonos rossz ízléséről vagy épp fejlett iróniaérzékéről árulkodik, annak eldöntése már egyéni megítélés kérdése.

www.geardiary.comSzemeteszsák

Egészen egyértelműen ironikus alkotás viszont ez a szemeteszsák. Az - ismeretlen - alkotó már-már zseniálisan fejezte ki, hogy szerinte hová illik leginkább a Louis Vuitton minta, illetve hogy mit tesz a pénzével az, aki - csak azért, mert státuszszimbólum - LV táskára költi.


www.yankodesign.comValami hasznos

A Wonjae Lee, Sunkyu Kim és Sangjun Hahn alkotta, távol-keleti dizájnercsoport tagjainak viszont egy kifejezetten hasznos koncepció ugrott be az LV-mintáról. Az újrahasznosított papírból készülő csomagolóanyag felválthatná a nem épp környezetbarát pukkanós fóliát.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés