free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feltűnő fehérben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 69 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Őszintén megvalljuk, mindig is ódzkodtunk a fehér csizmától. Kényes is, feltűnő is, nehéz összehangolni a szerelés többi darabjával, és a szebb darabokból sincs túl nagy kínálat itthon. Alanyunknak viszont csak gratulálni tudunk: nagyon sportos, nagyon egyben van az egész, a viselt göncök pedig egytől egyig tökéletesek, és hibátlanul vannak "elrendezve". Igazi példamutató összeállítás.Ízlések és pofonok. A fehér, sportnacit idéző leggingshez nekünk fáj a feltűnő, vörös tűsarkú csizma, de a többiekkel sem vagyunk kibékülve. A rikító hófehér pufidzsekihez könnyebb, sportosabb körítést képzelnénk, és ezeket a hibákat az sem írja felül, hogy pazar testre feszül a színkombinációt és ismétlődést gondosan szem előtt tartó garnitúra. Csak egy kicsit kellett volna szerényebben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés