free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vadnyugati stílus lányoknak (x)

Borsa         Címkék: divat, trend, vadnyugat, western, wildweststore 1 hozzászólás

A western egy élő irányzat, darabjaival igazán divatos ruhatárat alapozhatunk meg. Megmutatjuk a Wild West Store kínálatával, hogy lányokon is jól mutat ez a stílus.

A western hangulata megunhatatlan, nap mint nap láthatunk hírességeket, amint western csizmát húzva megmutatják, hogy igenis divatos lehet ez a régi stílus, Jennifer Lopez előszeretettel visel régi mintázatú ingeket cowboy kalapokkal, David Beckham pedig előszeretettel pózol "veszkó csizmában".

Ezt az igenis népszerű stílust hivatott terjeszteni hazánkban a Wild West Store, ahol igazán autentikus környezetben válogathatunk, hiszen megtalálható itt minden, a csizmáktól és az indián motívumos poncsóktól kezdve egészen a hangulatos lakberendezési tárgyakig. De a western nem csak a férfiak kiváltsága, ugyanúgy találhatunk női ruházatot és kiegészítőket is az üzletben, hiszen a lányoknak is nagyon jól áll ez a stílus. Persze nem kell egyből az egész ruhatárat lecserélni, de egy-egy szép darab sokkal egyedibbé tehet minket ebben az uniformizált világban. Az itt látható képek is alátámasztják, hogy alapnak felvehetjük a megszokott farmerünket vagy farmerszoknyánkat, hozzá pedig választhatunk egy nagyon szép hímzéses mintázatú inget, és már kész is az összeállítás. A cowboykalapot és a csizmát a bátrabbaknak szívesen ajánljuk, az üzlet dolgozói készséggel vezetnek be mindenkit a western csizmák új világába, segítenek kiválasztani a mindent eldöntő első darabot.


Nézd meg a vadnyugati szetteket!

A western neve összefonódott a minőséggel és az időtállósággal, a Wild West Store is a legnevesebb márkákkal áll kapcsolatban, a spanyol Sendra cég több mint 90 éve gyárt csizmákat, a farmerek terén pedig a Wrangler termékei közül válogathatunk. Az ingek esetében is érvényes a tartósság, ráadásul ezek a darabok nem olyan vékony anyagúak, amiket megszokhattunk itthon, hanem sűrű szövésűek, ezért érezhetően vastagabbak. A hímzések motívumai régi alapokon nyugszanak, amikhez hozzátették az idők során felgyülemlett tapasztalatokat, így hagyománytisztelő, de mégis újraértelmezett díszítőelemek születtek. Ezek a díszítések pedig különlegessé teszik a megjelenésünket, valami egzotikumot csempész bele, hiszen nem sok ilyen ing "jön" velünk szembe az utcán. Az általunk készített összeállítások is bizonyítják, hogy hordható viselet a western stílus, megmutathatjuk benne nőies oldalunkat, anélkül, hogy kényelmetlen tűsarkúakban kéne tipegnünk.Akik kedvet kaptak hozzá, látogassanak el a Wild West Store-ba, Óbudán, a Szőlő utca 84-be, a 13. kerületben, a Pannónia utca 13-ba, a Vénkovboj üzletbe, illetve a Budán a Bartók Béla úton novemberben nyíló boltba. Vidéken is elérhető a vadnyugati hangulat, Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Nyíregyházán és Szegeden.  

A helyszínért köszönet a Mátyásföldi Lovas Egyletnek!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés