free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Öt dolog, amit kár elhinni a férfiakról

HT2         Címkék: férfi, kapcsolat, kisokos, nőimagazin, tévhit 6 hozzászólás

Minden héten születik egy újabb kisokos valamelyik női magazinban a férfiakról. HT2 szerint a megfejtéseknek a fele sem igaz, ezért kedvenc tévhiteit tárgyalja ki.

Gondolom, nem árulok egy nagy titkot, ha azt mondom, hogy a férfiak is szoktak női magazinokat lapozgatni. Persze ha belegondolok, hogy miket olvasok néha az ilyen sajtótermékekben a férfiakról "99 tipp a pasi kordában tartásához" vagy "101 dolog, amit mindig is tudni akartál a pasikról" címmel, akkor sajnos el tudom képzelni, hogy ez is meglepő információ. Nem mondom, szórakoztató persze ilyen férfiakról szóló megmondó cikkekkel találkozni, de ha belegondolok, hogy vannak nők, akik tényleg ez alapján ítélnek meg minket, akkor azért feláll a szőr a hátamon. Ezen felbuzdulva leültem néhány női magazinnal, illetve mozgósítottam egy-két lányismerőst is, hogy tágasabb legyen a lehetőségek tárháza, és szemezgettem a legnagyobb blődségekből. Íme az öt legnagyobb kedvencem, aztán lehet veszekedni, hogy most a nők gondolkodnak sztereotípiákban a férfiakról, vagy a férfiak fényezik magukat.

A férfiak a legbénább barátjukkal mennek csajozni, hogy jó színben tűnjenek fel mellette

Pont ekkora stratéga ám minden férfi. Az összes péntek és szombat estét kockás papíron tervezzük, és van egy külön telefonunk is a seggfej ismerőseink telefonszámával. És tényleg, tök jól működhet ám az, hogy előreküldöm a röfögő-böfögő haveromat, aztán megjelenek mellette, mint a gáláns, intelligens ellenpólus, és viszem a nőt.Mert hiszen a nő nem arra fog gondolni egyből, hogy mekkora egy bráner az, akinek egy orrtúró fingógép a legjobb haverja, és a szóban forgó tahó sem fog belerondítani a szituációba azzal, hogy a színrelépésem után is hozza a legjobb formáját, ugye? És különben is, a legjobb csoportosan vadászni, mert úgy sokkal nagyobbak az esélyek. Anyám borogass.

A férfiak olyan nőt keresnek, aki az anyjukra emlékezteti őket

Apropó, az anyám. Nem, nem őt keresem. Nem bánom, ha a jó tulajdonságai megvannak egy nőben, és igen, nagyon sok jó tulajdonsága van, de a hibáit például nem szeretném viszontlátni. Nagy örömmel fogadom ellenben, ha a nagynéném pozitív tulajdonságai is megvannak egy csajban, sőt, kapaszkodjunk meg: ha vannak jó tulajdonságai Victoria Beckhamnek, szívesen fogadom azt is, ha rá hasonlít egy nő, pedig én nagyon nem szeretnék egy liftben tartózkodni Victoriával. Botrány, még Hulk Hogan pozitív személyiségjegyeit is tudom üdvözölni egy nőben. Van egyébként egy kiegészítése is annak, hogy az anyánkat keressük minden nőben, jelesül az, hogy ha nem így van, akkor a szöges ellentétére vadászunk. Hát ez nagyjából mindent el is mond erről a marhaságról.

Ha egy férfinek tetszik egy nő, azzal nem viccel, komolyan viselkedik vele

Sőt, elkezdi magázni is. És pezsgőt iszik a magas sarkú cipőjéből, és leteríti elé a pocsolyába a zakóját. Közben meg a humorunk a legjobb fegyverünk, mi? Ez honnan jöhetett, nem tudom. Az persze nyilvánvaló, hogy senki nem hisz a Jim Carrey-idézetek kizárólagos alkalmazásában, de most nehogy azt mondja nekem valaki, hogy többről van szó annál, hogy ha komolyak a szándékaim, akkor komolyan is veszem a dolgot. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy csillogtatom a kitűnő humoromat. Egyébként is: vannak ugyanilyen férfibölcsességek, azok meg azt állítják, hogy a tapló poénok és a flegmázás a nyerő viselkedés a nőknél. Ezt pedig akkor is kényelmesebb és sokkal szórakoztatóbb elhinni és alkalmazni, ha nincs így.

A férfi szereti, ha a nő ellentmond neki, felesel, vitatkozik

És lehetőleg a hajamat is tépje ki. Na jó, annyit elismerek, hogy ha előbb-utóbb kiderül, hogy nekem volt igazam, akkor nincs kifogásom ezzel szemben. A tudományos magyarázat erre a kitételre egyébként az, hogy az állandó helyeslés azt a gyanút ébreszti a férfiban, hogy ha jön egy vetélytárs, akkor majd rá kezd hallgatni a nő.Ennél viszont szerintem azért nagyobb az önbizalmunk. Ha egyszer már rám hallgat, akkor nem fog elhinni mindent valaki másnak, vagy átvág engem, de azt a másikat is. Egyébként meg egyszerűen irritáló is, ha a nő mindig okosabb. Az érdemi vita persze egy másik kérdés, azzal nincs is semmi gond.

A férfiak félnek az elköteleződéstől

Akkor én biztos rossz társaságba járok: nálunk mindenkinek tartós kapcsolata van, pedig amúgy meccsnézős, kocsmázós átlagférfiak vagyunk. Hozzáteszem, pont egy másik férfiakról szóló kisokosban olvastam, hogy 25-30 éves korunk közt már házasodnánk is. Egy verziót tudok elképzelni: ez valójában már nagyon késő, csak nekünk nem tűnik fel. Tényleg, előre kellene hozni talán már az érettségi idejére a frigyet, és akkor az érettségi- meg a nászajándékokat egyben el lehetne intézni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés