free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 szép és meleg pulóver

Borsa         Címkék: divat, kardigán, lista, meleg, pulóver 3 hozzászólás

Az üzletek kínálatában szembesülhetünk azzal, hogy alig akad igazán meleg pulcsi. Ennek ellenére bemutatjuk a most kapható fazonok közül az öt legmelegebbet.

Sokan panaszkodnak, hogy a bevásárlóközpontok telis-tele vannak olyan pulcsikkal, amelyek egyszerűen használhatatlanok, hiszen vagy rövid az ujjuk, vagy hatalmas a dekoltázs kivágásuk, vagy pedig olyan lyukacsos, vékony az anyaguk, hogy csak dísznek jók. Ezért igazi kihívás volt olyan darabokat összeszedni, amik nem csak szépek, de melegek is.

Kapucnis pulcsi - Gas

Kezdjük is rögtön egy sportosabbal, ezzel a hosszított fazonú szürke pulóverrel. A hátán található szűkített varrás és a vékony anyag miatt nem érezzük magunkat nagydarabnak benne. Belül nagyon puha anyagú, ami meleggé teszi a pulcsit, illetve a kenguruzseb és a kapucni gondoskodik arról, hogy ne fázzon a fejünk és a kezünk. Egyetlen hátulütője van csupán, hogy csak sportos stílusú, hosszú kabátokhoz lehet felvenni, mert túl hosszú ahhoz, hogy egy kis dzsekihez viseljük.


Lila csíkos kardigán - Mexx

A kardigánok a szezon legnépszerűbb ruhadarabjai, éppen ezért nagyon sok fazonban kaphatóak. Az egyik legnépszerűbb típus a gomb nélküli, áthajtós és megkötős megoldás, amit itt a lila csíkos anyag dob fel. Nagyon jól passzolnak hozzá a szezon divatszínei, a szürke és a lila, de az árnyalatok összhangjára figyeljünk oda, ugyanis annyiféle tónus létezik, hogy nehéz összepasszítani őket. Mivel eléggé nagy kivágása van, ezért vastag felsőt kell alá venni, vagy kendőt kell kötni.


Szürkés kardigán - Mexx

Ez a szürkés kardigán az egyik legérdekesebb szabású, hiszen ötvöződik benne egy hagyományos fazon és a denevér ujjú pulcsik hatása is. Magas lehajtható nyaka miatt nem kell hozzá kendőt kötnünk, nagyon jól melegíti, de ugyanez nem mondható el az ujjáról. A poncsószerű ujjkiképzés miatt, ha felemeljük a karunkat, akkor kilátszik az oldalunk. Mindezek ellenére, anyaga olyan puha és meleg, hogy itt a helye a listán.Szürke kardigán - Replay

Ez a sötétszürke kardigán a szerkesztőség egyik kedvence lett. Bár rövid ujja miatt ez alá is meleg felsőt kell venni, de ahol takar, olyan meleg, mintha egy kabát lenne rajtunk. Hosszított fazonjának és álló nyakának köszönhetően akár tavaszi kabátként is hordhatjuk, hiszen jól alá lehet öltözni. Élénk színű felsőkkel viseljük, mert elég komor árnyalatú, és nagyon sápasztana, ha egy semleges pólóval hordanánk.Sötétlila denevér ujjú pulcsi - Tally Weijl  

Az újra divatba jött denevérujjú fazonok közül ezt a sötétlila darabot választottuk. Igazán meleg, amihez a nagyméretű garbós nyak még hozzá tesz. Itt szintén a rövid ujjak problémájával találjuk szembe magunkat, amit csak az aláöltözéssel küszöbölhetünk ki. Előnye viszont, hogy jól feszül a derékrészen, és nem ugrik fel azonnal, így jól melegíti a derekunkat és a hátat. Sál nem illik hozzá, ellenben egy fekete vagy szürke vastag felső mindenképpen hasznos lehet.
Nézegess meleg pulóvereket!

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés