free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Gucci esőerdőket ment

Borsa         Címkék: divat, esőerdő, gucci, klímaváltozás, környezetvédelem 0 hozzászólás

A Gucci cég felhagy a veszélyeztetett esőerdőkből származó papír használatával. Belátták ugyanis, hogy az esőerdőkre szükség van.

A Gucci vezetői úgy döntöttek, ezután segítenek menteni a maradék esőerdőket. A divatház összefogott a Rainforest Action Network nevű szervezettel, és bejelentették, hogy a jövőben nem fognak a veszélyeztetett esőerdőkből származó papírt használni. "Az esőerdő nem luxus, hanem szükség van rá, ha a világ meg akarja állítani a klímaváltozást. Az intézkedéssel csökkentjük a saját szén-dioxid lábnyomunkat, és reméljük, hogy emellett erősítjük a tudatosságot azzal kapcsolatban, hogy a divatipar is tehet az esőerdőkért és a klímaváltozás ellen" - nyilatkozta  Mimma Viglezio, a cég globális kommunikációért felelős alelnöke.

 http://i186.photobucket.com

A Rainforest Action Network főnökeit - érthető módon - felvillanyozta, hogy egy divatóriás is támogatja céljaikat, és abban bíznak, hogy további hasonló kaliberű cégek is követik majd a Gucci példáját. "A Gucci-csoport intézkedései és elköteleződései megerősítik piacvezető pozícióját. Ez a lépés meghatározó a divat és a kiskereskedelem többi szereplője számára, és demonstrálja az előrelátást, melyre társadalmunknak szüksége van, hogy gyermekeinknek és unokáinknak megőrizzük az esőerdőket és a stabil éghajlatot" - mondta Lafcadio Cortesi kampányigazgató.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés