free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Budapest Fashion Week idén is

Borsa         Címkék: budapest, divat, fashionweek, rendezvény, vamdesigncenter 1 hozzászólás

Idén is lesz Fashion Week, a VAM Design Centerben nyolcadik alkalommal lehet majd neves külföldi tervezők kreációiban gyönyörködni. Fontos tudnivalók, itt.

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week november 19-21 között a VAM Design Centerben (Budapest, Király utca 26). A magyarországi bemutató immár a nemzetközi divatélet jeles eseményévé nőtte ki magát, jelentőségét mi sem mutatja jobban, mint hogy Hong Kong után második alkalommal ezen a kifutón mutatja be a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekcióját.A neves külföldi tervező mellett további 24 divattervező kreációját láthatja a közönség, köztük az olasz Yes Londonét. Az eseményre 19 órától lehet bemenni, a bemutatók 19.30 és 22 óra között kerülnek megrendezésre. A rendezvényen a hagyományos bemutatók mellett performance show-kra is sor kerül, és a Magma Tűzszínház előadása is igazi látványelemnek ígérkezik. Az eseményt a hagyománynak megfelelően afterparty zárja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés