free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gazdaságos koporsók, házhoz szállítva

Borsa         Címkék: áruházlánc, gazdaságosság, koporsó, tárgy, wal-mart 3 hozzászólás

Az amerikai Wal-Mart termékskáláján újabban megjelentek a koporsók. Az árut házhoz szállítják, természetesen mindezt a gazdaságosság jegyében.

Amerika egyik legjelentősebb "gazdaságos" áruházlánca, a Wal-Mart immár a szó szoros értelmében a sírig igyekszik kiszolgálni a vásárlók igényeit. Újabban ugyanis koporsókat is árulnak, igaz, egyelőre csak a cég webáruházában. A kollekció legolcsóbb darabjai a 895 dolláros (azaz kb. 246 000 forintos) acélkoporsók, míg a legdrágább modell egy bronzkoporsó, amely 2899 dollárt (vagyis közelítőleg 800 000 forintot) kóstál. Ezek az árak egyébként az Egyesült Államokban alacsonyabbnak számítanak a kegyeleti kellékeket gyártó vállalkozások által kínált áraknál.

Ravi Jariwala, a Walmart.com szóvivője a Reutersnak úgy nyilatkozott, a koporsóárusítás egyelőre amolyan "limitált béta teszt". Felmérik az igényeket és a jövőben ennek megfelelően alakítják majd a kínálatot.

www.walmart.com

Az online rendelt termékeket a cég ingyenesen szállítja ki a megrendelőhöz legközelebb eső Wal-Mart üzletbe, a koporsók azonban kivételek ez alól. Ezeket ugyanis nagyjából 100 dolláros szállítási költség ellenében a vásárló által megadott címre juttatják el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés