free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hilary Swank szerint mindenki szép

Borsa         Címkék: hilaryswank, kritika, munka, szépség, színésznő 0 hozzászólás

Az emberek nagyon sokféleképpen lehetnek szépek. Hilary Swank szerint ezt kellene hangsúlyozni, nem pedig a hibáikat keresni.

Hilary Swank úgy véli, hogy mindenki szép. Legalábbis a maga módján. Az Oscar-díjas színésznő szerint igazságtalan dolog állandóan tüzetesen vizsgálgatni az emberek megjelenését, ehelyett inkább a különbségeiket kellene dicsérni. "Színészként mindig tárgyiasítanak bennünket. Állandóan hozzánk vágják, hogy hogy nézünk ki, hogyan kellene kinéznünk és nem elég ez sem és az sem" - panaszkodott Swank a Moviehole magazinnak adott interjújában. "Azt gondolom, hogy alapvetően nagyon sokféleképpen lehet szép valaki."

http://wallpapers.free-review.net

A filmcsillag elmondta azt is, hogy amíg felnőtt, rengetegen kritizálták a színészi ambíciói miatt, volt például egy olyan tanára, aki akkoriban azt tanácsolta neki, hogy adja fel hobbiját, a színészkedést. "Többfajta vélemény van. Ezek közül néhány - vagy épp egy sem - lehet konstruktív. Azt hiszem, meg kell tanulni felismerni azt, hogy mi az, ami konstruktív, mi az, amit fel tudsz használni ahhoz, hogy jobb színész légy és sikeresebbé válj."Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés