free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hilary Swank szerint mindenki szép

Borsa         Címkék: hilaryswank, kritika, munka, szépség, színésznő 0 hozzászólás

Az emberek nagyon sokféleképpen lehetnek szépek. Hilary Swank szerint ezt kellene hangsúlyozni, nem pedig a hibáikat keresni.

Hilary Swank úgy véli, hogy mindenki szép. Legalábbis a maga módján. Az Oscar-díjas színésznő szerint igazságtalan dolog állandóan tüzetesen vizsgálgatni az emberek megjelenését, ehelyett inkább a különbségeiket kellene dicsérni. "Színészként mindig tárgyiasítanak bennünket. Állandóan hozzánk vágják, hogy hogy nézünk ki, hogyan kellene kinéznünk és nem elég ez sem és az sem" - panaszkodott Swank a Moviehole magazinnak adott interjújában. "Azt gondolom, hogy alapvetően nagyon sokféleképpen lehet szép valaki."

http://wallpapers.free-review.net

A filmcsillag elmondta azt is, hogy amíg felnőtt, rengetegen kritizálták a színészi ambíciói miatt, volt például egy olyan tanára, aki akkoriban azt tanácsolta neki, hogy adja fel hobbiját, a színészkedést. "Többfajta vélemény van. Ezek közül néhány - vagy épp egy sem - lehet konstruktív. Azt hiszem, meg kell tanulni felismerni azt, hogy mi az, ami konstruktív, mi az, amit fel tudsz használni ahhoz, hogy jobb színész légy és sikeresebbé válj."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés