free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk barnában, miniben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, mini, utcánláttuk 20 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Tudhatjátok, sose voltunk elszánt hívei a prémrátéteknek, állatbőrős toldásoknak satöbbi. Ezúttal azonban sikerült következetesen és jól felöltözni. Színeiben és anyagában is együtt van a cucc: bársonyok, szőrök, barnák… és mérték. A feketén és a barnán kívül nem lett más becsempészve a ruházatba, ami okos döntés volt, látva az anyagok és minták feltűnő küllemét. Aki az ilyesmit preferálja, vegyen példát.Megint egy-két figyelmetlen marhaság tette tönkre az egészet. Jó az elgondolás, jó a csaj is – de akkor miért kell a csíkos, feltűnő harisnyához mintás minit venni, és az egészhez messziről tündöklő, fénylő csizmát? Egy másik szoknyával vagy szerényebb harisnyával vagy alkalmasabb lábbelivel klasszisokkal jobb lenne az egész – és nem oltanák ki egymást az egyes elemek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés