free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sarah Jessica Parker besegít Obamának

Borsa         Címkék: barackobama, kultúra, művészet, sarahjessicaparker, usa 0 hozzászólás

A Szex és New York főszereplője ezután a kulturális diplomáciában is kamatoztatja hírnevét. Belépett ugyanis egy elnöki bizottságba.

Sarah Jessica Parker és Anna Wintour is tanácsokkal látják el ezután Barack Obama elnököt. A színésznő és az amerikai Vogue főszerkesztője ugyanis csatlakoztak a Művészetek és Humán Tudományok Elnöki Bizottságához. "A művészet nem csupán egy szép dolog, amit befogadhatunk vagy művelhetünk, ha van szabadidőnk vagy ha megengedhetjük magunknak" - mondta a bizottság tiszteletbeli elnöke, Michelle Obama.

www.fadedyouthblog.com

A bizottság kulturális diplomáciával, művészeti és humán oktatási programok megvalósításával és a gazdaság művészetek általi fejlesztésének lehetőségeivel foglalkozik. A 25 fős tagság a művészeti élet, illetve a média prominenseiből áll, a már említett két hölgyön kívül olyan személyiségek is a tagjai, mint Edward Norton és Forest Whitaker filmszínészek, Yo-Yo Ma világhírű csellista, Thom Mayne építész vagy Andy Spahn, vezető PR-szakember.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés