free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legstílusosabb lovaglócsizma

Borsa         Címkék: divat, lista, lovaglócsizma, trend, vádli 1 hozzászólás

Az idei csizmatrendekben elkülöníthető irányokat találunk, ezek közül egyik a lovaglócsizmák, amelyek nagyon praktikus és kényelmes darabok. Ötös lista.

A lovaglócsizmák alapvető ismérvei a minőségi bőr alapanyag, a majdnem lapos sarok, a szélesebb gumikiképzés az oldalán és az igazi lovaglócsizmákról ismert csat- és szíjdíszítések. Ezek után érthető, hogy miért praktikusak, hiszen nem áznak be, nem kell kitörni a tűsarkakon a bokánkat, mindezek mellett pedig nagyon szépek. Kicsit férfias benyomást keltenek elsőre, de ez azonnal elmúlik, ha nőies ruhákhoz vesszük fel. Most megmutatjuk nektek a TOP 5 legstílusosabb lovaglócsizmát.


Barna textilbetoldásos csizma - Replay, Borgo

Ez a barna lábbeli igazi különlegesség, ugyanis az alsó része bőr, a szára pedig merev textil. Már a formáján látható, hogy lovaglócsizma, az eleje kicsit feláll, a sarka kicsi, de nagyon masszív, körben pedig erős gumi védi. Mindezeken túl pedig a díszítő elemek tovább fokozzák a hatást, a bokacsontnál található réz színű patent, a szár tetején elhelyezett díszként funkcionáló patentos lógok, illetve nagyon hasznos, hogy hagytak egy kis bőrdarabot, aminek a segítségével könnyebben fel tudjuk húzni a csizmát. Átlagos vádlijú lányoknak ajánljuk, ugyanis nincsenek benne betoldások, amikkel nyerhetnénk pár centit.


Fekete egy csatos csizma - Vagabond

Ez a csizma a lista legférfiasabb darabja, már-már tényleg elhisszük, hogy egy valódi lovaglócsizmával állunk szemben. Az orra lekerekítettebb, mint ahogy a mostani csizmáknál megszoktuk, a szélén található gumiperem pedig kicsit vastagabb, de legalább biztos, hogy nem ázik be. A lábfejnél és a száron található csatok csak jelzésértékűek, akinek nem lett volna eddig is egyértelmű, hogy mivel áll szembe. Felül, a száron egy kisebb gumis betoldás található, ami a vastagabb vádlijú lányoknak jó hír, bár a cipzár a belső oldalon csak félig megy fel, így nem biztos, hogy sokat segít, ellenben a szélesebb kiképzés miatt a széles lábfejű nőknek biztosan kényelmes viselet.


Barna fényes felületű csizma - Vagabond

Talán a hosszú és elkeskenyedő orrkiképzés miatt ez a csizma az átmenet a lovaglócsizmák és a hétköznapi csizmák közt, ugyanis külseje alapján mindkét csoportba besorolható. A fényes és kissé gyűrt hatású felület érdekessé teszi az összképet, és mivel csak egy kis csat található a bokánál, így el is kél a díszítés. Nyugodt szívvel ajánlanánk vastagabb vádlijú lányoknak is, hiszen a szár felső részén található szélesedő betoldás biztosítaná, hogy rájuk megy, de mivel csak rövid cipzárja van, így kétséges a siker. Ami azonban biztos, hogy kényelmes viselet, hiszen lapos a talpa, és az orra sem olyan szűk, hogy teljesen összenyomorítsa a lábfejünket.


Világosbarna csizma - Vagabond

Ez az egyszerű, minden extra díszítést nélkülöző csizma a legautentikusabb, pont amiatt, hogy csak a lecsupaszított "tények" maradtak meg rajta. A szép varrásvonalak, és a világosbarna bőr árnyalatainak váltakozása adja meg a díszét, és azt mondjuk, itt nem is kell több. Nagyon hasznos részlete a - western csizmákról ismerős - szár tetején található kis fül, amibe bedugva az ujjunkat könnyebben fel tudjuk húzni a csizmát. Szélesedő szára, és a már említett kis fül miatt megpróbálkozhatnak vele vastag vádlijú lányok is.


Fekete kétcsatos csizma - Xti, Borgo

A lovaglócsizmák egyik komfortosabb változata ez a fekete bőrcsizma, ugyanis teljesen rásimul a lábra a száron végigfutó gumis betoldások miatt, illetve a funkcionáló két állítható csat miatt is. Láthatjuk, hogy egy kicsit eltér az előző modellektől, a talpán található recék és a sok betoldás miatt kicsit bonyolultabb ez a lovaglócsizma. És végre egy végig cipzáras darab, aminek köszönhetően sokkal zökkenőmentesebben fel tudjuk venni. A vastag és a vékony vádlijú lányoknak tuti nyerő, a már említett passzentossága miatt, amin még tágíthatunk, vagy éppen behúzhatunk, ha a szükség úgy hozza.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés